Proaspăta mămică Flavia Mihășan a ieșit la plimbare cu bebelușul, cei doi relaxându-se la o terasă din Capitală. Vedeta de la „'Neatza cu Răzvan și Dani” demonstreză că își ia rolul cât se poate de în serios și nu se dă în lături nici de la alăptatul în public, așa cum nicio mămică curajoasă nu o face, chiar dacă, uneori, primesc și critici. Iată fotografia publicată de Flavia în mediul online!


Flavia Mihășan a fost surprinsă într-o ipostază de mămică eroină, în timp ce își alăpta bebelușul în public. Deși există multe controverse în jurul acestui subiect în societatea actuală, mamele curajoase nu mai țin cont de părerea nimănui atunci când micuții lor plâng și dau semne că le este foame. Cum alăptatul este benefic și pentru mămică, balanța ar trebui să încline către acceptarea de comun acord a acestei activități, însă nu toți oamenii au un grad atât de mare de „toleranță”.

Flavia Mihășan și-a alăptat bebelușul în public

Deși mai multe vedete, chiar și unele autohtone, s-au mândrit de-a lungul timpului cu faptul că nu le este jenă să alăpteze chiar și în public, printre care și Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, expunerea imaginilor pe rețelele de socializare în timp ce făceau acest lucru nu a stârnit prea multe reacții pozitive printre internauți. Flavia nu știm cum reușește, însă le-a emoționat pe admiratoarele sale din mediul online cu fotografia publicată, în care alăptează, acestea încurajând-o și susținând-o să continue acest proces.

flavia-mihasan-alaptat-public.jpg

Flavia Mihășan și-a alăptat băiețelul în public
Foto Instagram

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu două săptămâni, când a născut un băiețel perfect sănătos. Vedeta de la Antena 1 radiază de fericire de când și-a strâns micuțul în brațe și pare că o prinde de minune această nouă etapă din viața sa.

„Felicitări! Alăptatul este cel mai sănătos și se creează și o legătură mai specială între voi. E minunat să îl vezi cât de mult se bucură să mănânce și cât de liniștit stă în brațele tale. E un sentiment unic”, „Felicitări din suflet pentru că ai ales să îți alăptezi puiul! Nu multe vedete fac asta..”, „Felicitări! Cei care judecă sunt ori frustrați, ori nu au copii, ori nu știu nimic despre viață. Cel mai frumos sentiment este atunci când poți alăpta”, i-au scris câteva mămici Flaviei, care nu a primit mai deloc comentarii răutăcioase în dreptul fotografiei în cauză.

 

 

 
 
Loading...