Flavia Mihășan este mândră de bustul ei și nu pare să-și dorească s-l ascundă, mai ales la evenimentele mondene, unde îmbracă cele mai extravagante ținute. De această dată, proaspăta mămică a șocat cu adevărat, abia de și-a acoperit sânii perfecți.


Asistenta tv de la «Neatza cu Răzvan și Dani» s-a afișat în cea mai excentrică ținută purtată de ea vreodată, la Elle Style Awards 2019, loc unde au apărut mai multe vedete. Tema petrecerii din acest an a fost «Punk», iar Flavia Mihășan s-a potrivit perfect pentru anul acesta, dar nu și-a ascuns bustul și s-a mândrit cu el pe tot parcursul petrecerii.

În imaginile publicate de ea pe rețelele de socializare, Flavia Mihășan a demonstrat că o mămică poate să fie sexy, fără să se gândească la inhibiții. 

flaaavia.jpg

Flavia Mihășan și-a scos sânii la înaintare, la o petrecere mondenă
Foto Instagram

Vedeta a purtat un top care abia i-a acoperit sânii, o pereche de blugi negri și niște ghete, iar accesoriul vestimentar care a atras toate privirile a fost choker-ul negru, din piele, pe care l-a purtat la gât. Machiajul ei s-a potrivit perfect temei petrecerii. 

flavia_mihasan_bust.jpg

Flavia Mihășan a strălucit la un eveniment monden, la doar șase luni de când a născut
Foto Instagram

Flavia Mihășan a alăptat în public

Flavia Mihășan a fost surprinsă într-o ipostază de mămică eroină, în această vară, în timp ce își alăpta bebelușul în public. Deși există multe controverse în jurul acestui subiect în societatea actuală, mamele curajoase nu mai țin cont de părerea nimănui atunci când micuții lor plâng și dau semne că le este foame. Cum alăptatul este benefic și pentru mămică, balanța ar trebui să încline către acceptarea de comun acord a acestei activități, însă nu toți oamenii au un grad atât de mare de „toleranță”.

Deși mai multe vedete, chiar și unele autohtone, s-au mândrit de-a lungul timpului cu faptul că nu le este jenă să alăpteze chiar și în public, printre care și Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, expunerea imaginilor pe rețelele de socializare în timp ce făceau acest lucru nu a stârnit prea multe reacții pozitive printre internauți. Flavia nu știm cum reușește, însă le-a emoționat pe admiratoarele sale din mediul online cu fotografia publicată, în care alăptează, acestea încurajând-o și susținând-o să continue acest proces.

Flavia Mihășan a născut un băiețel

Momente cu adevărat speciale pentru Flavia Mihășan și partenerul ei de viață, Marius Moldovan, care și-au putut strânge în sfârșit în brațe băiețelul! După lungi așteptări, vedeta TV a devenit mămică pentru prima oară, aceasta abia reușind să facă față sentimentelor inedite care o încearcă. La fel de uimit de minunea care le-a întregit familia este și iubitul Flaviei, care este mult mai mândru decât a devenit tătic.

Cei doi parteneri au fost discreți în privința nașterii însă, Flavia aducându-l pe lume pe micuț cu câteva zile în urmă. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul ei s-a acomodat cu căminul în care va crește. Chiar ferciții părinți au fost cei care au dat marea veste, publicând în mediul online și prima imagine cu micuțul lor, al cărui nume este Carol.

 
 
Loading...