Dacă nu ar avea burtica să o dea de gol, Flavia Mihășan nu ar da niciun semn că este însărcinată! Simpatica "vecină" de la "Neatza cu Răzvan și Dani" are un organism prietenos, la care se adaugă anii de dans, aşa că silueta ei la 36 de săptămâni de sarcină nu a avut prea mult de suferit.


S-a menţinut activă luni bune şi după ce a aflat că este însărcinată, a dansat şi a făcut sport, iar acum şi, cel mai probabil şi după ce se va naşte bebeluşul său, va fi o norocoasă şi se va putea întoarce repede la muncă. Flavia a intrat în concediu prenatal la începutul lunii martie, dar asta nu a împiedicat-o să-şi vadă de activităţile obişnuite. 

flavia_mihasan_insarcinata.jpg

flavia mihasan
Flavia a intrat în a 36-a săptămână de sarcină
Foto: arhivă personală

 

Vedeta în vârstă de 34 de ani și iubitul ei, dansatorul și actorul Marius Moldovan, vor fi părinți de băiețel și deja s-au gândit ce nume îi vor pune micuțului.

flavia.jpg

flavia mihasan
Flavia arată foarte bine pe ultima sută de metri a sarcinii
Foto: arhivă personală

 

Ce spune Flavia despre rolul de mamă

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să vîd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este importantă să îl laşi liber”, declara ea în urmă cu puțin timp.

 
 
Loading...