Flavia Mihăşan a născut în urmă cu aproximativ o săptămână, trăind în prezent una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Vedeta a planificat și prima ieșire la plimbare cu micuțul ei, dezvăluind că acesta nu a fost tocmai „cumințel” zilele astea, având în vedere că ea și somnul nu prea au mai fost prieteni de când el a venit pe lume.


Flavia Mihășan s-a recuperat extrem de rapid după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei, nașterea nedându-i acesteia prea multe bătăi de cap. La doar câteva zile după ce a ieșit din spital, Flavia și-a scos micuțul la plimbare și se simte extrem de împlinită în preajma lui, chiar dacă vedeta începe să simtă acum pe piele ei ce înseamnă de fapt viața de mămică.

Flavia Mihășan, la prima plimbare cu băiețelul ei

Ca orice proaspăt părinte, vedeta de la „'Neatza cu Răzvan și Dani” experimentează în prezent orele de nesomn, însă toate problemele din lume merită înfruntate pentru iubirea necondiționată pe care „vecina” o simte de când l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Marius Moldovan. Cei doi parteneri nu au anunțat încă numele micuțului, însă sunt, cu siguranță, copleșiți de amalgamul de sentimente frumoase pe care le simt în prezent.

flavia-mihasan-plimbare-baietel.jpg

Flavia Mihășan și-a scos băiețelul la plimbare
Foto Instagram

Chiar dacă nu a trecut mult timp de când a născut, Flavia Mihăşan pare că îşi revine pe zi ce trece, așa că a ieşit şi la prima plimbare cu bebeluşul în oraş, ocazia perfectă pentru a-i face cunoştinţă băiețelului ei cu oraşul. Flavia recunoaşte că noul ei rol nu este unul uşor, că viața ei s-a schimbat, că acum pe primul loc este copilul ei, însă, deşi este greu, acest sentiment nu se compară cu nimic altceva. „Nesomn, muulte scutece, băiţă, lăptic, gângureli şi o iubire infinită! În plus, plimbările muuult aşteptate”, a scris Flavia Mihăşan pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor în care apare alături de băiețelul ei, pe care îl plimba cu căruciorul. De asemenea, Flavia a mai publicat în mediul online o imagine care i-a impresionat pe admiratorii ei, cu mânuța băiețelului ei, în timp ce acesta o ținea de un deget, poza clasică ce „topește” inimile internauților.

flavia-mihasan-baietel.jpg

„Cea mai mare iubire”, a scris Flavia în dreptul imaginii adorabile
Foto Instagram

 

 
 
Loading...