Prima zi de primăvară a fost ultima în care Flavia Mihășan a apărut la «Neatza cu Răzvan și Dani», după șase ani în care a fost de luni până vineri în matinalul de la Antena 1. Blonda va deveni mamă în câteva luni, așa că a decis că este momentul să se relaxeze mai mult și să aibă grijă de ea și de bebeluș.


Dani Oțil este cel care a făcut anunțul retragerii Flaviei Mihășan, iar cuvintele lui au emoționat-o până la lacrimi pe viitoarea mămică, surprinsă de cuvintele frumoase venite din partea colegilor ei.

flavia_neatza_dani_otil.jpg

flavia mihasan dani otil
Dani a anunțat că Flavia se întoarce în echipă după ce naște
Foto: arhivă personală

 

"Este ultima zi în care Flavia mai prezintă Meteo. De luni ne va privi de acasă, alături de burtica ei, în încercarea de a face ceea ce am ținut-o în loc să facă, căci e greu să ai o familie când faci treaba asta. Flavia este de departe cea mai reușită «vecină» pe care am avut-o până acum. Am găsit-o greu, într-un moment destul de tensionat la «Neatza», cu schimbări, cu trădări, cu telenovele. Nu a vrut de la început să facă treaba asta, pentru că a dorit să fie doar dansatoare profesionistă și balerină. Ne-am rugat de ea, a acceptat și i-am deschis noi orizonturi. După ce scapă de burtică, are loc în echipa de la Neatza sau în orice alt proiect de televiziune", a spus Dani în timpul matinalului din 1 martie.

Flavia este însărcinată în aproape șapte luni

flavia_mihasan_iubit.jpg

flavia mihasan neatza iubit
Flavia se iubește cu dansatorul Marius Moldovan
Foto: arhivă personală

 

Flavia Mihășan este însărcinată în aproape șapte luni, după cum ea însăși a mărturisit în ultima emisiune. Marius Moldovan este iubitul ei, dar și tatăl copilului frumoasa blondă îl poartă în pântece. Marius Moldovan este dansator și actor, iar cei doi lucrează împreună în mai multe proiecte diferite.

Ramona Olaru se alătură echipei de la "Neatza cu Răzvan și Dani"

ramona-olaru-neatza-cu-razvan-si-dani.jpg

Ramona Olaru înlocuiește pe Flavia, cât aceasta este în concediu de maternitate
Foto: Instagram

 

Flavia pleacă de la "Neatza", dar echipa matinalului nu rămâne incompletă. În locul ei a venit Ramona Olaru, asistenta de la "Prietenii de la 11". Emisiunea prezentată de Florin Ristei și Diana Munteanu a fost scoasă grila Antenei 1. Solistul se va concentra mai mult pe cariera lui muzicală, în timp ce Diana va fi implicată în proiectele viitoare ale postului din Băneasa. 

 

 
 
Loading...