Florin Busuioc este într-o stare de sănătate care le-a permis doctorilor să ia decizia de a-l externa. Medicii au hotărât că prezentatorul tv este în afara oricărui pericol și poate să meargă acasă numai dacă va respecte câteva sfaturi primite de la doctori, dar și o medicație clar stabilită.


UPDATE: Potrivit Mediafax, medicii și-au schimbat decizia de a-l externa pe Florin Busuioc din spital, acesta urmând să rămână în continuare sub supraveghere medicală. Mai mult decât atât, conform aceleiași surse, îndrăgitul prezentator urmează să fie din nou operat în decursul săptămânii viitoare.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scenă într-un spectacol din Craiova, unde a simțit că i se face rău. A încercat să coboare de pe scenă, însă nu a reușit și a leșinat. El a fost transportat de urgență la spital în Craiova. I s-a montat un stent la inima pentru a-i salva viața. Florin Busuioc a fost transportat a doua zi la București, deoarece, din cauza vremii elicopterul nu s-a putut deplasa în urmă cu o noapte în Craiova.

Florin Busuioc, externat

După o săptămână în care a stat internat în spitalul C.C. Iliescu din Capitală, actorul poate fi externat, potrivit apropiaților prezentatorului tv, citați de wowbiz.ro.

”Bărbatul a fost îngrijit corespunzător si totul este acum spre bine. Însa, va trebui să ţină cont de câteva lucruri importante, în caz contrar, riscă un nou infarct. (...) El va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagularea sângelui destul de puternic. Acesta îl va obliga să renunţe la ţigări şi la alcool. Însă, fără pastila asta minune, arterele ar fi afectate. (...) Nu mai este cazul să rămână în spital. S-a luat decizia ca pacientul să fie lăsat să plece, cu condiţia de a nu mai face efort în următoarele săptămâni”, au declarat sursele precizate mai sus.

Loading...