A fost oferit încă un Golden Buzz la „Românii au talent”, de această dată, unei echipe formată din doi concurenți care au cântat în duet, imitându-i perfect pe Mirabela Dauer și pe Dan Spătaru. Florin Călinescu a mărturisit că i-a mers direct la inimă interpretarea lor, care parcă i-a stârnit amintiri din tinerețe.


Laura Bișog (46 de ani) și Grigore Luca (53 de ani) i-au dat pe spate pe jurații „Românii au talent”. Amîndoi, copii fidele ale celor doi mari artiști, atât fizic, cât și artistic, Andi, Mihaela, Andra și Florin au avut impresia că pe scenă au în față chiar pe Mirabela Dauer și pe Dan Spătaru, mai ales atunci când au început să cânte.

Florin Călinescu a fost într-atât de impresionat de interpretarea concurenților, încât i-a trimis direct în semifinalele, oferindu-le cel de-al treilea Golden Buzz din concurs.

„Butonul acesta auriu se adresează emoțiilor sincere, adevărate. Emisiunea este pentru oameni ca dumneavoastră. Fără salturi mortale, fără mari pregătiri. Despre asta este vorba: un lucru simplu, care merge la inimă”, a transmis Florin Călinescu duetului „Mirabela Dauer- Dan Spătaru”.

Loading...