Patronul Stelei, Gigi Becali (57 de ani), susține că Florin Călinescu (59 de ani) a fost făcut KO de antrenorul Cosmin Olăroiu (46 de ani). Actorul a vrut să facă lumină în acest scandal și a declarat că nu s-a încăierat niciodată cu finalistul Ligii Campionilor Asiei, dar că a avut contradicții cu el pe teme fotbalistice. Cât despre finațatorul Stelei, cunoscutul om de televiziune i-a urat să aibă parte de "sănătate, minte și înțeleptciune".


Cu ceva timp în urmă, finanțatorul Stelei a mărturisit că Florin Călinescu ar fi fost victima unei încăiereri, care a avut loc într-un restaurant din Capitală, potrivit Ziarului Ring. Episodul s-ar fi întâmplat în 2010, la o masă la care se mai aflau Mircea Sandu și Gino Iorgulescu. Gigi Becali a povestit despre acest incident, după ce Călinescu ar fi acuzat Steaua de lucruri necurate: “Cum adică să se ia campionatul pe bani? Dacă era pe bani, îl luam eu. Cred că Florin Călinescu e tralala. Cine e Călinescu asta? Când l-a bătut Oli, era mieluşel”.

Călinescu, despre Olăroiu: “Poate ne-om fi certat"

olaroiu.jpg

cosmin olaroiu
Becali susține că Olăroiu l-ar fi bătut pe Călinescu
Foto: Mediafax

 

Întrebat despre acest episod, Florin Călinescu a vrut să menționeze că e prieten cu Cosmin Olăroiu, Mircea Sandu și Gino Iorgulescu, dar nu și cu finațatorul Stelei: “A fost Gigi Becali de faţă la întâmplarea asta? Nu ştiu despre ce vorbiţi. Eu cred că este o fantezie de-a lui Gigi Becali. Nu-mi aduc aminte să fi luat masa cu Gigi Becali vreodată. Iar dacă Gigi Becali n-a fost de faţă, nu cred că puteţi da crezare acestei poveşti. Să ne rugăm pentru sănătatea lui şi pentru pioşenia lui. Atât vreau să spun. Eu sunt prieten şi cu Mircea Sandu, şi cu Gino Iorgulescu, şi cu Olăroiu. Nu-mi aduc aminte despre aşa ceva. Poate ne-om fi certat pe vreo formulă de echipă, ştii cum e la un şpriţ. Dar când povesteşti ceva, în primul rând trebuie să fii de faţă”.

Nominalizat de Becali în acest episod, Mircea Sandu s-a declarat absolut surprins de întâmplare și a mărturisit că nu își aduce aminte nimic despte o astfel de încăierare: “Eu nu-mi aduc aminte ca Florin Călinescu şi Cosmin Olăroiu să se fi încăierat vreodată în faţa mea. Or fi fost discuţii contradictorii pe teme fotbalistice între cei doi, în prezenţa mea, dar altceva nu. Incidente de natură fizică, niciodată”.

 

 
 
Loading...