Sunt căsătoriți de trei luni, însă Florin Pastramă și-a luat în serios atât rolul de soț al lui Brigitte, cât mai ales pe cel de tată vitreg. Fata lui Brigitte, Sara, s-a atașat foarte repede de Florin Pastramă, iar situația aceasta o bucură mult pe controversata brunetă.


Florin Pastramă are 40 de ani și nu a avut până acum copii, însă își dorește foarte mult. Până i se va împlini această dorință, că Florin Pastramă experimentează rolul de tată alături de copiii pe care Brigitte (42 de ani) îi are din două relații anterioare.

brigitte-copii.jpg

Brigitte alături de copiii ei, Robert si Sara, la cinema
Brigitte alături de copiii ei, Robert și Sara

 

Florin Pastramă îi dă sfaturi fiului lui Brigitte

Robert (19 ani), fiul din prima căsătorie al lui Brigitte, este destul de mare ca să-i mai poarte cineva de grijă, însă, când este nevoie, Pastramă se pricepe să îi dea sfaturi, ca de la bărbat la adolescent, mai ales în dragoste. Cu Sara este mai ușor, pentru că puștoaica (14 ani) se află la vârsta la care are cea mai mare nevoie de îndrumare, de sfaturi și de atenția părinților. Sara nu i se adresează lui Florin Pastramă cu apelativul „tată”, dar rolul este destul de asumat.

Brigitte vrea încă un copil cu Florin Pastramă

Brigitte a făcut publică zilele trecute o filmare în care se vede clar atmosfera destinsă din casă. La un  moment dat, chiar se poate observa cum Florin Pastramă intră în jocul fiicei lui vitrege și al amicei acesteia, apoi râd și glumesc, iar vorba „a dat în mintea copiilor” pare să i se potrivească mănușă. În vacanțele lor prin țară, Sara îi însoțește, iar Pastramă nu e atent doar la Brigitte, ci și la fiica lui vitregă. Așadar, Brigitte a găsit nu doar oar soțul perfect în Florin Pastramă, ci și un tată implicat pentru copiii ei. După cum se știe, Brigitte își mai dorește copii, așa că familia s-ar putea mări în viitorul apropiat, mai ales că dorința este împărtășită și de Florin Pastramă.

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte: „Am aflat cu 30 de ore înainte! Am avut o ceartă mare“

Nunta dintre Brigitte şi Pastramă, pas cu pas. Uite ce desfăşurare de forţe pentru amândoi!

 
 
Loading...