Florin Răduță, câștigătorul „X Factor 2015”, trece prin momente cumplite. Talentatul solist din Târgoviște se confruntă de șapte luni de zile cu probleme grave de sănătate. Medicii i-au pus, recent, un diagnostic crunt: tumoră la tomac, iar joi, 22 iulie, acesta va fi supus unei biopsii, pentru a afla dacă tumora este malignă.


Florin Răduță (25 de ani) trece printr-un calvar din luna octombrie a anului trecut, atunci când a fost infectat cu Covid-19, împreună cu bunica sa. Cântărețul a trecut printr-un adevărat chin din cauza ulcerului, afecțiune cu care se confruntă de mai mulți ani. Tratamentul a început să nu-și mai facă efectul și, după medicamentațiile puternice, administrate pentru infectarea cu coronavirus, problemele de sănătate s-au dublat și, potrivit spuselor artistului, stomacul „i s-a rupt în două”. Florin Răduță este devastat, după ce a primit recent un diagnostic crunt din partea medicilor. Solistului i-a fost depistată o tumoră la stomac, iar joi, 22 iulie, urmează să facă o biopsie la Spitalul Fundeni din Capitală.

florin-raduta.jpg

Florin Răduță a câștigat "X-Factor" în 2015
foto: Antena 1

“În ultima lună și jumătate am evitat orice fel de întrebare legată de sănătatea mea, pentru că nu m-am simțit capabil să vorbesc despre asta. Am făcut mai multe investigații la stomac și vestea, care a căzut ca din cer pentru mine și pentru ai mei, a fost că mi-au găsit o tumoare / un polip din care trebuie luată biopsie, ca să vadă dacă este canceros. Joi dimineață, urmează să fiu internat la Fundeni, ca să poată fi prelevată biopsia și să vadă ce se întâmplă. Sunt stresat, pentru că ultima dată când am încercat endoscopia nu a fost bine, iar de data asta fac cu anestezie generală. Sper să decurgă bine”, a mărturisit solistul, îngrijorat, pe pagina sa de Facebook.

„Am suferit două preinfarcturi și un șoc anafilactic!”

Solistul este în stare gravă din luna mai, de când a suferit două preinfarcturi în urma tratamentelor pentru stomac ce i-au fost administrate de către medici. „Ceea ce nu am spus și mi-a arătat că trebuie să fac ceva neapărat a fost că, după acel șoc anafilactic, din luna mai, pe care l-am făcut din cauza ultimului tratament de stomac, am suferit două preinfarcturi în aceeași zi (de aceea nu mai vedeam, nu mai puteam să respir ), după care am reușit cu greu să mă pun pe picioare din luna mai. Nu cunosc motivul pentru care se întâmplă toate astea, deși sunt atât de obosit, extenuat...dar știu că Dumnezeu este lângă mine!Vreau să fac tot ce este necesar ca să se termine cu bine, indiferent de ce îmi va aduce Dumnezeu în cale. S-au făcut 7 luni în care nu reușesc să mănânc cum trebuie, să dorm cum trebuie, să ma bucur de ceea ce se întâmplă în jurul meu. Fără să am o zi fără stres, dureri, arsuri sau probleme. Tot ce îmi zic este că nu mai contează nimic, vreau să fiu bine și să trăiesc!”, a adăugat cântărețul.

Cine e Florin Răduță?

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film de la Hollywood. Are 25 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile „X Factor”. Florin Răduţă a câştigat cel de-al cincilea sezon al emisiunii „X Factor”, de la Antena 1. Tânărul a ajuns în finală datorită talentului său înnăscut şi vocii sale minunate, dar şi a îndrumării lui Ştefan Bănică jr. Florin Răduţă a fost concurent şi la "Vocea României". În cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului difuzat de Pro Tv, tânărul din Târgovişte întorcea toate cele patru scaune ale antrenorilor.

Citește și:

Cine este Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015

Dezvăluirile lui Florin Răduţă, câştigătorul «X Factor»

 

 
 
Loading...