Manelistul Florin Stoian (42 de ani), alias Florin Salam, s-a cununat civil cu Roxana Dobre după 7 ani de relaţie? Ei bine încă nu a venit acest moment, chiar dacă Roxana a publicat o imagine de la Starea civilă.


În ciuda felicitărilor ce nu au întârziat să apară, se pare că cei doi au vrut să le arate fanilor cum le-ar sta împreună la semnarea actelor şi s-au fotografiat aşa la cununia unor prieteni. 


”Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante şi sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică şi cochetă cum ne place nouă. Avem două perechi de naşi. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar din păcate nici situaţia în care ne aflăm cu toţii nu ne-a permis şi, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soţului meu şi îţi dai seama că nu ne-am gândit la aşa ceva”, declara Roxana Dobre la Antena Stars, cu ceva timp în urmă. 
 
 
Loading...
Citeste tot despre: