Florin Vasilică, fiul regretatului interpret Liviu Vasilică, trece prin momente delicate după ce a ajuns în sala de operație din cauza unor probleme mai vechi de sănătate care s-au agravat recent.


Florin Vasilică a fost operat din cauza unor probleme de sănătate care s-au agravat în ultima perioadă și au necesitat intervenția medicilor. Din fericire, artistul se simte bine în prezent, iar operația a decurs bine. Cel care a dat vestea fanilor a fost chiar Florin. El a vorbit despre această situație în cadrul unui interviu televizat. 

florin-vasilica.jpg

florin vasilica
Florin Vasilică a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate
Sursă foto: Arhivă personală

”Am fost nevoit să fac testul de COVID-19 pentru a putea fi internat. Sufer de mai mulți ani de două hernii cervicale, hernii de disc, pe care am reușit să le țin în frâu cu mai multe tratamente, unele mi-au făcut mai mult rău decât bine”, a povestit Florin Vasilică. ”A trebuit să apelez la medici pentru o intervenție minim invazivă. Este vorba de disceptomie cu discogel. (…) Acum sunt foarte bine, după operație la o oră și ceva am fost externat. Efectele se vor vedea în aproximativ 4 săptămâni...”, a concluzionat Florin Vasilică.

A urmat diverse tratamente din cauza a două hernii cervicale 

Încă de anul trecut, Florin Vasilică vorbea despre problemele de sănătate care îl împiedicau să urce pe scenă și care îi pricinuiau dureri teribile. 

”Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale. Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie", declara Florin, în 2019, pentru Click!.  

 
 
Loading...