Oana, fosta soţie a lui Kamara, şi-a refăcut şi ea viaţa sentimentală. Bruneta a apărut alături de un tânăr la braţul căruia a radiat de fericire. Luna trecută, Kamara a fost primul care s-a afișat cu noua lui cucerire.


După ce şi-au spălat rufele în public, Kamara şi Oana au făcut pace. Fiecare şi-a găsit alt partener de viaţă, dar au decis să rămână prieteni de dragul copilului lor, Leon. Recent, Oana nu şi-a mai ascuns nici ea noul iubit şi s-a afişat cu el pe reţelele de socializare. Întrebat ce părere are despre faptul că fosta lui soţie este implicată într-o relaţie amoroasă, Kamara nu a părut deranjat absolut deloc.   

oana_si_alex.jpg

oana fosta sotie kamara iubit
Oana este foarte fericită alături de noul ei iubit
Foto: arhivă personală

"Mă înţeleg foarte bine cu iubitul ei. Alex este un băiat de treabă. Are grijă de Oana. Eu studiez personajul, şi nu mă refer doar la el. Am verificat şi ştiam că este un om foarte ok. Şi Andrei (n.r. colegul lui de trupa) îl ştie. Mă bucur foarte tare că sunt împreună. Le doresc tot binele. Este un punct de echilibru în viaţa Oanei. Mai bine că nu ne-am cunoscut înainte să fie cu Oana, ci după”, a declarat Kamara la un post tv.

Kamara are şi el o relaţie cu Roberta, fostă concurentă de la "Te cunosc de undeva".

kamara_iubita.jpg

kamara iubita roberta
Kamara şi noua lui iubită
Foto: arhivă personală
Loading...