Marius Ivancea, alias What’s Up, după numele de scenă, şi-a surprins fanii, pe 12 august, când a anunţat pe conturile sociale că povestea de dragoste cu managera lui, Simina, a ajuns la final. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe fosta soţie a cântăreţului de top în centrul Capitalei, în compania unei amice. Simina arată impecabil, ea revenind la silueta din anii de liceu cu sport şi dietă.


Marius Ivancea (30 de ani) şi Simina Costea (29 de ani), care au format unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz, au decis să pună punct căsniciei, din motive doar de ei ştiute. Whats’Up a postat atunci pe contul de Facebook un mesaj laudativ la adresa femeii, care l-a ajutat enorm în cariera muzicală, în calitate de manager.

A dat de înţeles că el este vinovat de eşecul mariajului: ”Au fost 9 ani frumoşi cu bune, cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obişnuinţă. Te iubesc ca om, Simina, îţi mulţumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât şi pentru toate momentele grele din care am învăţat ce nu vrem de la viaţă, dar am crescut. Ne aşteaptă o viaţă lungă în faţă, sper să-ţi găseşti sufletul pereche şi să primeşti tot ce n-am putut eu ca bărbat să-ţi ofer”. După despărţire, iată că fiecare a revenit la viaţa de odinioară.

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe fosta parteneră de viaţă a solistului de top stând de vorbă cu o prietenă. Simina, care pe 28 august împlineşte 30 de ani, era toată numai un zâmbet, ba chiar s-a reinventat, reuşind să se subţieze foarte mult cu ajutorul bunei sale prietene, Roxana Vancea, pe care o ştiţi de la matinalul Antenei 1: “Simina a slăbit 16 kilograme, s-a apucat de sală în ianuarie. A renunţat la cartofi şi la porumb, în schimb mănâncă peşte, legume şi fructe. Poate mânca când vrea ea şi produse fast-food însă se abţine. Nu ţine cura aceea în care poate mânca orice la sfârşit de săptămână. Nici dulciuri nu mănâncă, nu mai suportă zahărul şi dacă merge la vreo petrecere gustă câteva linguri de tort, atât, niciodată o porţie întreagă. Munceşte foarte mult la proiectele pe care le are în septembrie”, ne-a povestit antrenoarea ei.

Fosta doamnă Ivancea şi-a schimbat, odată cu noul look, şi garderoba, trecând de la ţinutele sport la rochiţele înflorate, care îi pun în evidenţă silueta de viespe. Apropiaţii ei susţin că Simina nu suferă din dragoste, dimpotrivă, chiar se pregăteşte de un binemeritat concediu, după ce timp de 9 ani s-a dedicat proiectelor muzicale ale lui Marius, pe care l-a ajutat să intre în toate topurile muzicale. 

Dar şi Marius Ivancea s-a pus pe slăbit după nunta lor din 2016. “În ianuarie 2015 aveam 104 kilograme şi apoi am ajuns la 84. Am slăbit 20 de kilograme, după ce nu am mai mâncat ca un nesătul. Am fost un pic şi la sală cu Dorian Popa, dar el e mult prea muncitor faţă de mine, şi n-am putut ţine pasul cu el. Şi atunci mi-am propus să slăbesc făcând foamea”, ne-a povestit el, la acea vreme. Apoi a mai reuşit să scape de alte 5 kilograme, cu dietă şi cu sport. Nici acum solistul nu a renunţat la exerciţiile fizice pentru tonifiere musculară. 

 

Au fost împreună 9 ani

Marius şi Simina au devenit un cuplu în urmă cu 9 ani, iar pe 28 august 2016 au decis să-şi unească destinele, naşi fiindu-le Andra şi Cătălin Măruţă. Petrecerea a avut loc la Palatul Stirbey, fiind invitaţi la cheful de pomină peste 200 de invitaţi. El a ajuns în topurile muzicale cu piesele “K la Meteo” şi “Taxi”. Simina îi era şi şofer, pe când locuiau împreună, căci Marius are serioase probleme oculare (n.r. - are dioptrie -15 la ochiul stâng), astfel că de acum înainte el va apela la ajutorul prietenilor pentru o plimbare cu maşina. 

 

 

 
 
Loading...