Acum 19 ani, la Prima TV debuta „Cronica Cârcotaşilor”, un format importat din Italia, în care „bebeluşele” dansau între momentele de pamflet. Click! vă arată cât de fericite sunt Roxana Gîrniţă, Oana Ioniţă şi Catrinel Sandu.


Roxana Gîrniţă (38 de ani) a dansat pe masa Cârcotaşilor între anii 2001 şi 2003. Cariera ei în celebra emisiune a încetat brusc din cauza unei răzbunări publice. Însă orice şut în fund e un pas înainte, iar pentru Roxana a început un nou capitol frumos din viaţă.

b218-19-188751-mediafax_foto-mediafax_foto.jpg

Roxana Gîrniță a fost „bebelușă” 3 ani
Foto: Mediafax

La doar câteva luni de când a fost pusă pe liber de la Prima TV, „bebeluşa” a ajuns în faţa altarului cu Titi Bălteanu (42 de ani), alias Ultra TT, artist lansat la emisiunea „Şcoala Vedetelor” (TVR 1). Şi-a încercat norocul şi în muzică, însă în cele din urmă s-a retras din showbiz şi s-a dedicat familiei.

La sfârşitul lui 2016 a rămas însărcinată, iar în toamna lui 2017 a născut un băieţel, Constantin. Micuţul a fost creştinat de solista Mihaela Cernea (42 de ani), fostă membră a trupei Class şi de soţul ei, pictorul Costin Craioveanu (44 de ani). Roxana este fericită, iar rolul de „bebeluşă” a rămas doar o amintire frumoasă.

b318-19-2.jpg

Oana Ioniță a „cârcotit” 6 ani

Absolventă de Coregrafie, Oana Ioniţă (37 de ani) a rezistat pe masa Cârcotaşilor şase ani, între 2003 şi 2009. După ce s-a retras din emisiune, Oana şi-a deschis în Bucureşti propria şcoală de dans şi aerobic. Ea a mai dansat la Opera Naţională din Bucureşti şi la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală, iar în prezent e coregraf de evenimente. Pe 27 noiembrie 2010, Oana a născut în Spania o fetiţă, Isabel, rodul iubirii cu un localnic.

Deşi a intenţionat să-şi întemeieze o familie acolo, s-a despărţit de spaniolul misterios şi a revenit în ţară. În iulie 2013, Oana Ioniţă s-a căsătorit cu tenorul Florin Budnaru (39 de ani), solist la Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti. Pe 7 aprilie 2014, vedeta a născut un băieţel, Maxim.

b418-19-1.jpg

Oana, Florin și copiii lor, Maxim și Isabel

Toţi patru formează acum o familie frumoasă şi armonioasă. În această vară, Oana, Florin, Isabel (8 ani) şi Maxim (5 ani) se bronzează pe plaja din Mamaia, dar se simt ca în Hawaii.

Tot absolventă de Coregrafie, Catrinel Sandu (42 de ani) a debutat în 1999, la emisiunea „Show 21” (TVR 1), alături de Ştefan Bănică jr (51 de ani).

b518-19-5.jpg

Șerban Huidu și Catrinel Sandu în 2001

În 2000, a venit la „Cronica Cârcotaşilor”, unde a pus în scenă dansuri timp de un an. Apoi s-a transferat la Naţional TV. În 2006, s-a căsătorit cu tensimenul Gabriel Trifu (44 de ani) şi s-a mutat în Florida, SUA, unde s-au născut şi cele două fetiţe ale lor, Sara (10 ani) şi Lara (6 ani).

În decembrie 2017, după 11 ani de căsnicie, a divorţat. Vara trecută, s-a logodit cu stomatologul american Steve Schroeter, tată a doi băieţi din căsnicia anterioară.

b619-catrinel-cu-fetele.jpg

Catrinel și fetițele ei, Lara și Sara

Împreună au format o mare familie fericită şi şi-au programat nunta pentru 11 noiembrie, în SUA. Pe 30 iunie, Catrinel şi-a pierdut tatăl în urma unui atac vascular-cerebral, însă chiar dacă e în doliu, nu şi-a amânat nunta. Fosta „bebeluşă” îşi câştigă existenţa la propria şcoală de dansuri şi revine anual în ţară, unde are în continuare admiratori.

 
 
Loading...