După tragicul accident auto în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, lumea modei românești a rămas în doliu. Cei ce l-au cunoscut și interacționat cu acesta, de-a lungul timpului, îi duc deja dorul regretatului creator de modă și se află încă în faza de negare în ceea ce privește moartea acestuia.


Dacă acum câteva sezoane Răzvan era cel ce aducea sarea și piperul în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, iată că în prezent colegii și prietenii alături de care designerul a lucrat pentru îndrăgitul show au rămas cu un gust amar și nu mai pot decât să își aducă aminte de momentele frumoase petrecute alături de acesta pe platourile de filmare.

Colegii de la „Bravo, ai stil!”, îndurerați de moartea lui Răzvan Ciobanu

Printre vedetele autohtone care au publicat mesaje în mediul online prin intermediul cărora și-au luat „Adio” de la Răzvan Ciobanu, care a murit luni, 29 aprilie, se numără și actuali sau foști jurați ai emisiunii „Bravo, ai stil!”: Raluca Bădulescu, Iulia Albu, Cătălin Botezatu, dar și prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici. Aceștia i-au prezentat prietenului și colegului lor un ultim omagiu, în mediul virtual.

„Odihnește-te în pace. Nu o să înșir cuvinte goale. Răzvan a fost și va rămâne un mare designer al României, dincolo de controversele care i-au marcat existența. A fost OM cu bune și cu rele și un profesionist în domeniul său. Răzvan merită să ne amintim de el așa cum a fost de fapt, și pentru că într-o lume a modei marcată de impostură, plagiat și mediocritate, Razvan a promovat întotdeauna adevărata valoare bazată pe studii de specialitate și muncă. Îmi vei lipsi enorm!”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

razvan-ciobanu-iulia-albu.jpg

Chiar dacă se mai tachinau în cadrul emisiunii, Răzvan și Iulia erau apropiați
Foto Instagram

 

„Exact așa cum suntem..pentru că noi suntem și vom fi mereu o singură inimă. Drum lin către lumină, Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul nostru iubit prieten”, a scris Raluca Bădulescu în dreptul unei imagini în care apare zâmbitoare, alături de Răzvan.

raluca-badulescu-razvan-ciobanu.jpg

Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu aveau o relație strânsă de prietenie, de mulți ani
Foto Instagram

 

Aceeași rețetă a urmat-o și Ilinca Vandici, care a publicat o poză veselă alături de creatorul de modă, explicând că așa își dorește să și-l amintească de acum în colo.

„Îmi voi aminti mereu de tine așa (zâmbind n.r). Dumnezeu să îți odihnească sufletul în pace!”, a fost mesajul Ilincăi Vandici. „Ai ales să pleci prea tânăr și prea devreme...În această zi sfântă fie ca pașii să te călăuzească către lumină, iar Dumnezeu să te ocrotească și să te odihnească în pace! Răzvan, rămâi cu bine..”, a scris și Cătălin Botezatu în mediul online.

razvan-ciobanu-ilinca-vandici.jpg

Ilinca Vandici își dorește ca Răzvan să îi rămână în memorie exact așa cum era pe platourile de filmare: zâmbitor și amuzant
Foto Instagram

 

 
 
Loading...