Veste bună pentru fanii lui Mihai Găinușă (45 de ani). Îndrăgitul prezentator de radio și tv se întoarce la prima dragoste și revine în FM, pe frecvența 103,4. El va prezenta un show matinal intitulat „Șapte dimineața”, la Radio Seven, post care se lansează vineri (11 decembrie).


În februarie, Mihai Găinușă a împlinit 20 de ani de radio. A realizat emisiuni de umor, matinale, chiar știri și a lucrat la mai multe sstații - Delta RFI, Radio 21 și Kiss FM. „Uneori viața îți dovedește că e rotundă ca un disc de vinil. Pentru mine, surpriza a fost să mă reîntâlnesc cu oamenii de radio care mi-au marcat începuturile în meserie. Mihai Dinu, cu care acum aproape 20 de ani realizam matinalul la Delta RFI, mi-a propus matinalul la noul Radio Seven. Fosta mea colegă, Laura Ivăncioiu, îmi va fi parteneră de dialog. Bogdan Stratulă și Marius Vintilă îmi vor fi colegi. Sunt profesioniști de radio pe care-i apreciez pentru verticalitate și implicare. Știți de ce am încredere în acest proiect? Fiindcă nu mai avem nimic de demonstrat nimănui. Vom face radio din plăcere, pentru ascultătorii noștri, dar și pentru noi. Plus că, pentru mine, 7 (Seven, aluzie la numeel postului de radio, n.r.) este un număr norocos”, a spus Mihai Găinușă în comunicatul de presă transmis de Radio Seven.

Aceasta este sigla noului post, Radio Seven

radio_seven_sigla.png

radio sezen post pentru bucuresteni
Radio Seven este un post dedicat bucureștenilor cu vârste în jur de 30-40 de ani
foto: Radio Seven

 

În ceea ce privește stilul abordat de noul post de radio, a oferit câteva informații chiar Bogdan Strătulă, directorul executiv al postului: „Formatul este Adult Contemporary, iar noi toți suntem din target, și ca vârstă, și ca preferințe muzicale. O să facem radio de plăcere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai liniștit, mai echilibrat. În epoca «fast-everything», noi o să facem slow-radio, redescoperind împreună cu ascultătorii valorile radioului pe îndelete”.

Echipa, formată din oameni de radio renumiți

marius_vintila_laura_ivancioiu_mihai_gainusa.jpg

marius vintila laura ivancioiu gainusa
Marius Vintilă (în stânga) și Laura Ivăncioiu sunt colegi cu Mihai Găinușă
foto: Radio Seven

 

Radio Seven a luat locul postului H FM și din echipa sa mai fac parte alți oameni cu experiență în domeniu, Marius Vintilă, Laura Ivăncioiu, Mihai Dinu, Marius Chivu și Ana Maria Adam.

Despărțirea de Radio 21 a ieșit cu scandal

mihai_gainusa_la_radio_21.jpg

mihai gainusa scandal radio 21
Mihai Găinușă a lucrat la Radio 21 doar un an, timp în care a realizat matinalul „Cusurgiii”, împreună cu alături de Codruț Kegheș
foto: Radio 21

 

În toamnă, postul Radio 21 unde Mihai Găinușă realiza emisiunea matinală, a anunțat că show-ul fostului cârcotaș va fi înlocuit de „Dimineața-n mare fel cu Bogdan și Șurubel”. Modificarea l-a enervat la culme pe Mihai Găinușă, care a decis să dea în judecată postul. „Reprezentanții din România ai Radio 21 au denunțat unilateral contractul dintre noi, acțiune nepermisă de clauzele inserate în contract. Acest contract valabil se încheie la 30 iunie 2016. În prealabil, mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine”, a declarat, în septembrie, Mihai Găinușă pentru ziare.com.

Loading...
Citeste tot despre: