Dan Badea şi-a refăcut viaţa sentimentală după divorţul de Lora. Aşa cum artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu, şi fostul ei soţ, este fericit în braţele unei blonde, care nu are legătură cu lumea mondenă. Cei doi şi-au luat o scurtă vacanţă şi se distrează în aceste zile la Barcelona.


Dan Badea şi noua lui iubită formează un cuplu de câteva luni, iar de Ziua Îndrăgostiţilor, ei s-au fotografiat fericiţi împreună şi au decis că a venit să facă relţia lor publică. Semn că relaţia lor merge bine, cei doi au ales o destinaţie de vacanţă unde se află în aceste zile. Dan şi Mădălina s-au fotografiat în parc, la acvariu, dar şi pe stadionul Camp Nou, la un meci de fotbal.  

madalina_si_dan_stadion.jpg

dan badea madalina iubita barcelona vacanta
Dan şi Mădălina s-au fotografiat pe stadion
foto: arhiva personală

Nu doar dan trăieşte fericit alături de noua lui partenră, că şi Lora, care în urmă cu doar câteva luni a confirmat relaţia pe care o are cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu. Solista a spus că formează un cuplu de puţin timp cu el, deşi presa vehicula o apropiere suspectă între ei chiar înainte de divorţul artistei de Dan Badea.

badea_si_madalina_2.jpg

dan badea madalina iubita barcelona vacanta
Dan şi Mădălina sunt foarte îndrăgostiţi
foto: arhiva personală

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012. La doar doi ani de la nuntă, cei doi au ajuns într-un impas şi au decis că e mai bine să meargă mai departe pe drumuri separate. cei doi au divorţat pe cale amiabilă, la notar. 

Loading...