Alexandru Ciucu își dorește o familie numeroasă și mărturisește, în noul număr al revistei Tonica, faptul că visează să mai aibă cel puțin doi copii.


Designerul vestimentar și soția lui, Alina Sorescu, au devenit părinți la începutul acestui an și s-au dedicat în ultimele opt luni în totalitate  fetiței lor.

“Perioada primelor 8 luni de viață ale Carolinei i-am dedicat-o în totalitate și voi fi și în continuare foarte implicată în creșterea ei. Mama mea este ajutorul meu de nădejde, astfel încât să îmi pot relua și eu ușor-ușor activitatea profesională. Contează mult prea mult cea mică pentru mine, îmi doresc mult prea mult să-i fiu aproape, așa că nu se pune problema să pierd momentele importante. Am avut de când mă știu o viață organizată și sper să o pot menține așa și de acum încolo. Elena Carolina ne-a unit și mai mult, iar pe mine m-a învățat să mă bucur de fiecare zi – că e sănătoasă, că suntem sănătoși, că suntem împreună. Pe măsură ce va crește vom încerca să îi ghidăm pașii cât mai înțelept cu putință. Sper ca în același timp ea să învețe deja de la noi ce e iubirea”, a declarat Alina Sorescu pentru Tonica.

Întrebat dacă își mai dorește copii, Alexandru Ciucu a răspuns ferm: “Da, cel puțin doi!”

Întreg interviul acordat de Alexandru Ciucu și Alina Sorescu poate fi citit în cel mai nou număr al revistei Tonica, disponibil acum pe piață.

coperta-tonica.jpg

Alexandru Ciucu dorește familie numeroasa
Alexandru Ciucu își dorește o familie numeroasă
Foto: Arhivă personală
 
 
Loading...