Andreea Marin, Andreea Esca și Lavinia Pârva au recunoscut că, în vacanţa de vară, s-au răsfăţat cu bunătăţi culinare. A venit însă vremea să pună lacătul pe frigider şi să se întoarcă în sala de sport.


Andreea Marin: “Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food"

Andreea Marin (45 de ani) nu renunţă la Pilates nici în pandemie. Mai mult, respectă restricţiile şi poartă masca chirurgicală şi în sala de sport, unde practică exerciţii revigorante: ”Cel mai bun mod de a-mi începe ziua e mişcarea. Acest aparat provoacă fiecare parte a corpului, ca să lucreze, ca să se fortifice. Starea de după antrenament: vitalitate. Starea spatelui meu, care mă durea mereu: în sfârşit, se simte bine!”, a menţionat ea, în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

andreea-marin.jpg

Andreea Marin (45 de ani): ”Am cinci mese pe zi, fără prăjeli sau sosuri”

Dar, prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate”, show care debutează la TVR 2, pe 12 octombrie, de la orele 18.00, este atentă şi la alimentaţie: “Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14.00. Fructe şi legume proaspete, în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenţie, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de la ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, s-a confesat ea, pe Facebook.

11-lavinia-pirva.jpg

Lavinia Pârva (35 de ani): “La micul dejun am iaurt, fulgi de ovăz şi seminţe de in”

Lavinia Pârva adoră Pilates

Iată însă că şi fosta ei rivală, solista Lavinia Pârva (35 de ani), actuala soţie a lui Ştefan Bănică Jr, s-a reapucat de exerciţii fizice, după ce şi-a satisfăcut din plin poftele culinare în Bulgaria, unde a bifat o vacanţă. Senzuala brunetă ne-a oferit dieta ei de bază, care îi menţine silueta de viespe: “La micul dejun mănânc iaurt, fulgi de ovăz, fructe, seminţe de in, nucă şi scorţişoară”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Andreea Esca își tonifiază musculatura

Cât o priveşte pe Andreea Esca (48 de ani), ştirista PRO TV, ea s-a vindecat spectaculos după ce, în urmă cu două luni, a fost diagnosticată cu coronavirus. Acum, vedeta tv ne salută în timp ce lucrează la aparate, pentru a-şi tonifia musculatura. Cu acest prilej, Andreea a anunţat şi că este implicată într-o campanie care vine în ajutorul tuturor femeilor: ”Vă rog să vă înscrieţi în echipa mea, ca să ajutaţi femeile să-şi poată face testele de prevenire a cancerului”. Esca a dezvăluit că reuşeşte să se subţieze evitând anumite alimente: “Nu mănânc pâine, paste sau cartofi”.

 

 
 
Loading...