Aşa tată - aşa fiu, vorba proverbului! Este împlinit atât pe plan profesional, cât şi personal. În urmă cu scurt timp, îndrăgitul Mihai Găinuşă a dorit să arate fanilor o fotografie cu mândreţea lui de băiat, Andrei, într-o ipostază inedită.


Are o căsnicie fericită alături de soţia lui, Ioana. În plus, Mihai Găinuşă (43 de ani) este tatăl unei fetiţe, Eva, dar şi al unui băiat simpatic, Andrei Mihai. În urmă cu doar câteva ore, Mihai Găinuşă a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare alături de fiul lui, juniorul familiei Găinuşă, ambii îmbrăcaţi în tricouri verzi, identice. Micuţul în vârstă de trei ani, deşi este blond, seamănă cu celebrul lui tată. Cât despre Găinuşă, acesta este mândru-nevoie mare de cel care îi va fi un adevărat sprijin, peste câţiva ani… “Aşa tată, aşa fiu” acesta este mesajul prezentatorului tv, din dreptul fotografiei de colecţie.

gainusa_si_fiul.jpg

maihai gainusa tata copil andrei
Mihai Găinuşă este un tătic de nota 10
Foto: Arhivă personală

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară: “Să îţi trăiască, Mişule!”,” Bravo, Mişule, ai un ajutor :)))) Să creşteţi mari”, “Dacă tu eşti Găinuşă , el trebuie să fie Puişor”, i-au scri prietenii virtuali pe Facebook.

Mihai Găinuşă şi soţia lui, Ioana, au împlinit anul acesta, în data de 5 iunie, 10 ani de căsnicie.

familie_bunbun.jpg

mihai gainusa sotie copii
Mihai Găinuşă, alături de soţie şi cei doi copii
Foto Click!
 
 
Loading...
Citeste tot despre: