Păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă realitatea a fost alta! Vedeta tv Diana Munteanu (36 de ani) şi fostul fotbalist Claudiu Niculescu (38 de ani) au divorțat de comun acord după o căsnicie care a durat șapte ani.


Cei doi au împreună un băiețel, în vârstă de cinci ani, care mai mult ca probabil va rămâne în custodia mamei, după despărțirea părinților săi.

Separarea de soția lui, Diana, a lăsat urme adânci pentru Claudiu Niculescu. Antrenorul de la Dacia Mioveni a îmbătrânit brusc, iar pe față i se citește oboseala, semn că divorțul de mama copilului lui l-a afectat foarte mult.

Își petrece mai tot timpul pe stadion

Își petrece mai tot timpul pe stadion
FOTO: Arhiva personală

Din fotografiile publicate pe pagina personală de Facebook, Claudiu Niculescu este schimbat total. Cu barbă și vizibil trist, acesta apare în cele două imagini alături de prieteni pe stadion.

Claudiu Niculescu pare afectat de separarea de Diana Munteanu

Claudiu Niculescu pare afectat de separarea de Diana Munteanu
FOTO: Arhiva personală

Diana Munteanu a recunoscut oficial informaţia pe care Click! a publicat-o încă de acum câteva luni: vedeta de televiziune a divorţat de Claudiu Niculescu (38 de ani), printr-un mesaj pe Facebook.

"Dragii mei prieteni,
În viaţa mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid să vi-l fac cunoscut şi vouă, celor care mi-aţi fost mereu alături şi care m-aţi urmărit fidel în toate proiectele mele profesionale.
Aşadar, am hotărât, acum ceva vreme, ca după aproape opt ani de căsnicie, Claudiu Niculescu şi cu mine să punem capăt relaţiei noastre. Au fost opt ani buni, frumoşi, plini de multe realizări, cea mai importantă dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani şi jumătate. Noi doi vom avea grijă deopotrivă de educaţia şi creşterea lui, în continuare.
Adaug, totodată, faptul că aceasta este şi va fi unica noastră declaraţie pe acest subiect.Toate celelalte detalii ale separării noastre ţin de zona extrem de intimă a familiei şi alegem să le lăsăm acolo. Vă rugăm, deci, din suflet, să ne înţelegeti şi acceptaţi decizia şi vă mulţumim anticipat pentru asta.
Nu în ultimul rând, vă urez Crăciun fericit, îmbelşugat, liniştit şi un 2015 care să vă aducă, fiecăruia în parte, tot ce v-aţi dorit vreodată!
Cu toata dragostea,
Diana Munteanu"

Click! a scris în luna septembrie a anului trecut despre despărţirea Dianei Munteanu de fostul fotbalist Claudiu Niculescu, dar cei doi au evitat să discute deschis despre acest subiect.

Fotografiile publicate de noi în acea perioadă demonstrau ruptura dintre ei: Diana a renunţase la verighetă, iar la întâlnirile cu fostul soţ se comporta ca şi cum ar fi fost un străin.

S-au căsătorit în anul 2007

Apropiaţii ei şi ai lui Claudiu Niculescu, acum antrenor la Mioveni, au povestit pentru Click! că cei doi trec printr-un impas serios, care ar urma să ducă, cel mai probabil,  la un divorţ.  Iniţial, răcirea relaţiei dintre Diana şi Claudiu a fost pusă pe seama faptului că cei doi s-au văzut, cel puţin în ultimul an şi jumătate, extrem de rar, el fiind antrenor la Vâlcea şi mutându-se acolo pentru a fi aproape de echipă. Ajungea în Bucureşti, la familie, cel mult două zile pe săptămână, aşa că soţia Diana şi fiul lor, David Cristian, îl vedeau mai des la televizor. La sfârşitul lui aprilie, fostul atacant a plecat de la Vâlcea, dar nu a stat mult timp acasă, pentru că a primit oferta de a antrena Mioveniul, în Liga a II-a, şi, imediat s-a mutat.

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...