Imagini impresionante de la cimitirul Bellu, acolo unde azi, 22 mai, a fost înmormântat Ion Dichiseanu. Actorul, care a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani, a fost condus de ultimul drum în aplauzele a peste 200 de oameni. Gigi Becali s-a numărat printre ei.


Numeroase personalități au mers să-și ia "adio" de la Ion Dichiseanu. Actorii Valentin Teodosiu, Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Răzvan Bănică, fosta gimnastă Sandra Izbaşa, cântăreţul Paul Surugiu – Fuego, au aprins o lumânare în foaierul teatrului Nottara, acolo unde sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus vineri. La înmormântare și-au făcut însă prezența și personalități din afara industriei filmului.

gigi-becali.jpg

Gigi Becali, prezent la înmormântarea lui Ion Dichiseanu
foto: BLITZ

Gigi Becali a venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu și a spus câteva cuvinte emoționante. „Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios, dar nu cred că mergea la biserică. Să-l ierte Dumnezeu” a spus Gigi Becali, la ieșirea din capelă.

inmormantare-ion-dichiseanu.jpg

Ion Dichiseanu, înmormântat sâmbătă, 22 mai
foto:BLITZ /Click!

Întrebat ce părere are că regretatul actor și-a dorit ca mașina mortuară să fie condusă de o femeie îmbrăcată în alb, iar dorința i-a fost respectată, Gigi Becali a răspuns categoric. „Nu se face așa ceva. Dacă așa a vrut. Nu vreau să zic mai mult”, a mai adăugat acesta, potrivit Libertatea.ro.

Citește și:

FOTO Omagiu duios la înmormântarea bunicului Dichi. Nepoțica Anastasia a purtat o o șapcă albă, ca în "Toate pânzele sus"

FOTO Mesaj sublim pe coroana lui Ion Dichiseanu de la fiică, nepoțică și fosta soție. Ioana și Simona au ales flori speciale pentru Dichi

Primele imagini de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. O remorcă de flori și garda de onoare pentru marele actor

inmormantare-ion-dichiseanu_4.jpg

Pe crucea actorului a fost înfășurat steagul Rapidului, echipa de suflet a lui Dichi
foto: BLITZ / CLICK!
 
 
Loading...