Ilie Năstase (74 de ani) și Ioana Simion (43 de ani) s-au cununat religios sâmbătă, 6 iunie, la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a desfășurat într-un restaurant de fițe de pe malul mării. Ilie s-a însurat îmbrăcat în uniforma de general, iar mireasa lui a fost superbă.


Bombă a fost anunțul divorțului, bombă a fost și nunta-fulger care a avut loc sâmbătă, 6 iunie, pe Litoral! Ioana și Ilie Năstase au reușit să ne surprindă și să demonstreze că în dragoste totul este posibil. Iată cum a arătat nunta de la mare, nunta cu numărul 5 pentru fostul mare tenisman Ilie Năstase.

ioana-ilie-nastase_1.jpg

Ioana și Ilie Năstase au arătat superb în ziua nunții
foto: Facebook

Pe ultima sută de metri, Ioana Simion a decis să oprească divorțul și să se cunune religios. Din câte se zvonește, nu a fost ușor de înduplecat, ba chiar i-ar fi pus condiții grele soțului ei, ca să se împace cu el și să renunțe la demersul făcut la începutul lunii mai, la Judecătoria Constanța, unde a băgat actele de divorț.

Ilie Năstase și Ioana s-au cununat la mănăstire

Sâmbătă, în jurul orelor 16.00, îmbrăcată într-o rochie superbă de mireasă, cu decolteu sexy, constănțeanca și alesul ei, care în locul costumului de ginere a ales uniforma de general, s-au cununat religios la o mănăstire din Techirghiol, pe care mireasa o frecventează de mai mulți ani. Ceremonia religioasă a durat mai bine de o oră și au luat parte familiile și prietenii cei mai apropiați ai mirilor.

ioana-ilie-nastase_2.jpg

Mireasa lui Ilie Năstase
foto: arhivă personală

După cununie, Ilie și Ioana, însoțiți de alaiul de nuntași, au petrecut la restaurantul din cadrul Caelia Beach, aflat pe malul mării, în stațiunea Mamaia. Tot acolo se află și Caelia Residence, unde Ilie deține un apartament de lux, așa că și noaptea nunții a fost aranjată. S-au desfătat cu un meniu delicios, cu un tort elegant, realizat de o cofetărie din orașul Constanța, de către niște prieteni, și cu multă șampanie. La nuntă a fost prezentă mama miresei și fiul acesteia, iar din partea lui Nasty, nepotul său, Ștefan. Și, dacă toată lumea s-a întrebat cine au fost nașii, iată că și aici am avut parte de o surpriză! Ciprian Marica și soția lui, Ioana, au dat uitării scandalul adulterului de la Cluj și au decis să îl conducă pe Nasty la altar. De altfel, Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați, așa că nuntașii, mirii și nașii s-au simțit ca acasă.

ioana-ilie-nastase_3.jpg

Ioana Simion l-a iertat pe Ilie și a acceptat să se cunune religios
foto: arhivă personală

Ilie Năstase a mai avut patru soţii superbe!

Marea iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia, de dragul căreia Ilie Năstase renunţa la burlăcie, în 1972. Căsnicia lor s-a încheiat în 1980. În 1984, el  îşi reface viaţa sentimentală, aleasa inimii fiind actriţa Adelaide Alexandra King, alături de care a înfiat doi copii, Nicholas şi Charlotte, rămaşi, după destrămarea cuplului, în 2003, în grija mamei, la New York.

dominique_grazia_gettyimages-959238892_0.jpg

Cu fotomodelul Dominique Grazia a rezistat opt ani

În 2004, Ilie Năstase anunţa că se căsătoreşte pentru a treia oară, cu fotomodelul Amalia Teodorescu. Bruneta îi dăruieşte două fiice, Alessia şi Emma Alexandra. Din păcate, şase ani mai târziu, în 2010, aceştia divorţează, dar cei doi rămân foarte buni prieteni de dragul fetelor. Viaţa amoroasă a marelui tenismen nu se încheie aici. La 67 de ani, în 2013, Ilie Năstase se căsătoreşte cu Brigitte Sfăt, de care însă divorţează în 2018.

ilie_nastase_alexandra_king_gettyimages-158465632.jpg

Pe actriţa Adelaide Alexandra King a iubit-o 19 ani

Citește și:

Cum a transformat-o Ilie Năstase pe Brigitte în 3 ani de căsnicie!

Exclusiv! Ginerică a cincea oară! Ilie Năstase a stabilit data nunţii

 

 

 

 
 
Loading...