Deea și Dinu Maxer au devenit recent din nou părinți, de data aceasta și de fetiță, cuplul mai având împreună un băiețel pe nume Andreas. Totuși, ceidoi și-au dorit neapărat și o micuță, a cărei venire pe lume au așteptat-o cu sufletul la gură și pentru care sunt extrem de recunoscători și fericiți, chiar dacă nașterea în sine a venit la pachet și cu câteva probleme și complicații pentru mămica Deea.


Micuța Maysa Maria Maxer a venit pe lume în data de 18 octombrie, Deea alegând să nască puțin mai devreme, prin cezariană, la îndrumarea medicilor, din cauza unor probleme medicale. Fetița a decis să vină pe lume însă și mai repede decât ora stabilită, soției lui Dinu Maxer rupându-i-se apa în timpul nopții, pe la ora 2, și având ulterior și o desprindere de placentă. Deea a povestit prin ce probleme a trecut în timpul operației de cezariană, dar a subliniat și minunatul moment în care s-a întâlnit cu micuța ei, care a primit numele Maysa Maria. 

Cu ce probleme s-a confruntat Deea Maxer la cea de-a doua naștere

„Am avut o durere de spate incredibilă pe care n-am crezut că o voi avea vreodată. Am simțit ce înseamnă instalarea unui travaliu. Am crezut cp ori am o criză de rinichi ori în seara aia mi se rupe apa și nasc. Criza de spate s-a lăsat cu frisoane cumplite. Țipam, Dinu nu știa ce să îmi facă, mă durea îngrozitor. La ora două jumate mi s-a rupt apa (..) Contracțiile erau atât de dese încât aveam riscul de rupere a uterului. Mă așteptam să nu fie o operație ușoară pentru că eu aveam și varice interne”, a început Deea Maxer să povestească întreaga întâmplarea cu nașterea, pe platforma YouTube. 

deea-maxer-fetita2.jpg

Deea Maxer a întâmpinat probleme în timpul operației de cezariană
Foto: Arhivă personală

Ajunsă la spital, Deea și cadrele medicale au încercat să dea de doamna doctor care a operat-o pe vedetă, care avea în plan să se întâlnească cu aceasta abia de dimineață în acea zi. Aceasta a venit în fugă la spital să asiste la venirea pe lume a Maysei, iar Deea a povestit emoționată cum și Dinu a participat la operație, chiar dacă se simțea rău în ziua cu pricina.

 

Deea Maxer a făcut hemoragie internă în timpul operației de cezariană 

„A plâns cum a venit pe lume  (fetița ei, Maysa n.r). Eram amețită de la ce mi-au administrat și mi-au pus-o la obraz și mă gândeam: e a mea! Eram atât de șocată. A fost un moment senzațional. Când au pus-o lângă mine s-a liniștit, nu a mai plâns și mi s-a părut o conexiune incredibilă. După au luat-o și au dus-o la neonatologie.

deea-maxer-nastere-fetita.jpg

Deea Maxer a întâmpinat complicații la venirea pe lume a fetiței ei, Maysa
Foto: Arhivă personală

Și aici a început teama. Operația a mai durat încă o oră și. Pentru că mie mi s-au spart varicele de pe organele interne. Varice pe care eu le aveam și s-au agravat în timpul sarcinii. Au început să se spargă și au dat într-o hemoragie pe care doamna doctor a reușit să o țină în frâu. Ziua și noaptea aceea am petrecut-o la reanimare, iar a doua zi s-a încercat ridicarea mea din pat. A fost foarte grea pentru că aveam drene. Am avut amețeli, înfundat de urechi, tensiune, glicemie mică etc. (..) A durut îngrozitor”, a mai povestit Deea întreaga întâmplare.

După operația cu probleme însă, recuperarea acesteia nu a durat mult și la câteva zile a putut merge deja acasă cu micuța pe care o adoră și pentru care întreg sacrificiul a meritat din plin. 

deea-maxer4.jpg

Foto: Arhivă personală

 

 
 
Loading...