Dulce-i revederea! Bolgan Vlădău şi Gina Chirilă s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat pătimaş în aeroport. Tânăna iubită a "Burlacului" a revenit în ţară după o absenţă de două luni. Modelul a prins un contract de nerefuzat în China, unde toată vara a fost ocupată până peste cap cu şedinţele foto.


Două luni i s-au părut o eternitate Ginei Ghirilă, tânăra iubită a lui Bogdan Vlădău, care s-a întors miercuri la prânz din China. Fotomodelul a avut de onorat un contract pe continentul asiatic, unde a stat numai în faţa aparatului de fotografiat.

gina_chirila.jpg

Gina Chirilă a fost toată vara plecată din România
Foto: Alex Muscaliu

După o călătorie lungă şi obositoare, iubita lui Bogdan Vlădău a călcat în sfârşit pe pământ românesc. Ea a fost aşteptată la aeroport de "Burlac" şi de buna prietenă a acestuia Mihaela Constantinescu, femeia despre care s-a speculat că ar fi noua parteneră a lui Vlădău.

ei_trei_in_aeroport.jpg

Mihaela Constantinescu i-a oferit şi ea Ginei un trandafir roşu
Foto: Alex Muscaliu

Cu un superb buchet de trandafiri în braţe, cântăreţul-fotomodel a stat ca pe ghimpi până a văzut-o pe iubita lui în carne şi oase. Blondina l-a îmbrăţişat cu foc imediat ce l-a întâlnit. Cei doi îndrăgostiţi s-au sărutat îndelung şi nu au mai ţinut cont de nimeni şi de nimic. Galant, Bogdan Vlădău i-a dus iubitei toate bagajele la maşina care îi aştepta afară. "Porumbeii" s-au aşezat confortabil pe bancheta din spate unde au continuat nestingheriţi preludiul început în aeroport, în timp ce Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Comnstantinescu şi buna prietenă a lui Bogdan Vlădău, a fost şoferul lor.    

 • Bogdan Vlădău şi Mihaela Constantinescu
  Foto: Alex Muscaliu
 • Cei doi au aşteptat-o cu flori pe Gina Chirilă
  Foto: Alex Muscaliu
 • Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău
  Foto: Alex Muscaliu
 • Cei trei au plecat împreună zâmbitori de la aeroport
  Foto: Alex Muscaliu
 • Deşi s-a speculat că Bogdan Vlădău şi Mihaela Constantinescu ar fi mai mult decât prieteni, Gina Chirilă nu este supărată
  Foto: Alex Muscaliu
 • Bogdan Vlădău a ajutat-o pe Gina să ducă bagajele la maşină
  Foto: Alex Muscaliu
 • Cei doi "porumbei" s-au îmbrăţişat pe bancheta din spate, în timp ce Mihaela le-a fost şofer
  Foto: Alex Muscaliu
 • Gina Chirila
  Gina Chirilă este un fotomodel apreciat
  Foto: Arhiva personală
1/8
 
 
Loading...