Emoţiile nunţii lui Alice Dumitrescu au Horia Brenciu au cuprins toată familia. Pentru că probabil nu avea somn, Maria, fiica producătoarei tv dintr-o relaţie anterioară, a ieşit pe stradă în miezul nopţii pentru a face câteva cumpărături la un magazin din apropierea casei.


Însoţită de o prietenă, ea a mers la un magazin din apropierea casei. Deşi este doar o adolescentă, iar ceasul era trecut de miezul nopţii, Maria Bogaciu (14 ani) a plecat doar cu o amică din apartament chiar cu câteva ore înainte de marele eveniment. Fotoreporterii Click! le-au surprins pe fete în timp ce se îndreptau spre un supermarket. Maria mergea înaintea prietenei ei, iar cealaltă fată a avut grijă să-şi verifice de mai multe ori telefonul mobil.

După ce au rezolvat problema urgenţă a cumpărătuilor, cele două fete s-au întors mulţumite acasă, unde Maria a făcut cu o rachetă de badminton o mică demonstraţie a abilităţilor sale de jongler.

EXCLUSIV Primele imagini de la nunta lui Horia Brenciu! Cum arată în costum de ginere

Alice Dumitrescu şi Horia Brenciu sunt împreună din 2007. Artistul a devenit tată pentru prima dată la 1 noiembrie 2012, după ce femeia care i-a devenit soţie la Starea Civilă în luna iulie a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Mina. Micuţa este primul copil al cuplului. Alice mai are două fiice dintr-o relaţie anterioară: Andreea (23 de ani), cu fostul ei soţ, şi Maria (14 ani), născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

 

brenciu-alice-iacobescu.jpg

Horia şi Alice s-au căsătorit la 1 iulie

Alice şi Horia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Om sărac, om bogat” (PRO TV), unde ea lucra ca producător. În ziua în care Alice l-a amendat pe Horia pentru că a întârziat la muncă, solistul i-a mărturisit dragostea, iar la scurt timp după acest episod amuzant cei doi s-au mutat împreună.

 

 

 • Maria, fata lui Alice dintr-o relaţie anterioară, a ieşit la cumpărături în miez de noapte
  Foto: Blitz
 • Cele două fete au ieşit din casă după miezul nopţii
  Foto: Blitz
 • Cele două tinere au făcut cumpărături de la un supermarket
  Foto: Blitz
 • Una dintre tinere şi-a verificat atent telefonul mibil
  Foto: Blitz
 • Maria a mers tot timpul în faţa prietenei cu care plecase de acasă
  Foto: Blitz
1/5
 
 
Loading...