Au bani suficienţi pentru a-şi petrece vacanţa în cele mai exotice locuri de pe planetă, dar tot la Mamaia ”trag” pentru o relaxare la mare. Click! i-a surprins la plajă pe câţiva oameni „grei” de afaceri, atraşi ca de un magnet de fiţele de pe litoralul românesc.


Vladimir Cohn o răsfață pe Tatiana, cu 30 de ani mai tânără

Afacerist retras la pensie, dar cu iubită tânără şi copil mic! Fostul acţionar şi vicepreşedinte al clubului Dinamo Bucureşti, Vladimir Cohn, adoră Marea Neagră, aşa că în vacanţe alege să se relaxeze la Mamaia. Fotoreporterii Click! l-au surprins, în weekend, la Mamaia, alături de femeia care acum patru ani, când el avea 70 de ani, i-a dăruit o fetiţă. Fostul boss dinamovist şi Tatiana, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, s-au plimbat pe plajă, fără s-o scape din ochi pe fetiţa lor, care adoră nisipul şi valurile. De altfel, cei trei pot sta pe litoral oricât doresc, având în vedere că Vova, cum îi spun apropiaţii, deţine un apartament luxos în blocul milionarilor din centrul staţiunii Mamaia.

2-3-neatza-nasty.jpg

Ion Țiriac și Ilie Năstase vin frecvent la Mamaia

Ilie Năstase, singur și cam trist prin Mamaia

Un apartament la mare, în blocul de pe plaja Caella, are şi fosta glorie a tenisului, Ilie Năstase. Acesta este şi motivul pentru care Nasty vine toată ziua - bună ziua, pe timpul verii, la Mamaia. Noi l-am surprins în weekend, singur şi cam trist, dar îmbrăcat cât se poate de asortat şi de modern, în timp ce intra în bloc, însoţit de bodyguardul său. Spre deosebire de ultimele luni, el n-a fost însoţit de Ioana, femeia care i-a devenit în urmă cu trei luni ce-a de-a cincea soţie. Motivul? Certurile recente din cuplu, care au dus şi la amânarea nunţii programate pentru prima jumătate a lunii august.  „Acum stăm ba la mine, ba la ea. Împreună, dar în ambele locaţii. Vreau să ne luăm ceva al nostru. Dorim să ne mutăm definitiv la Constanţa, într-o casă mai mică, în care să locuim noi doi. Acum suntem în căutare de casă pe gustul nostru în Constanţa”, a spus Ilie recent, încercând să contraatace zvonurile privind despărţirea. În schimb, la mare tot singur a fost, la fel cum, în urmă cu două săptămâni, Ioana făcea singură plajă.

2-3-neatza-2.jpg

Ioan Niculae, patronul de la Astra, s-a relaxat pe un ponton privat și n-a fost scăpat din ochi de bodyguarzi

Ioan Niculae, retras pe un ponton, în Venus

Şi milionarul Ioan Niculae iubeşte litoralul românesc. Click! l-a surprins, în urmă cu două zile, în staţiunea Venus, păzit şi răsfăţat mai ceva ca un preşedinte. Niculae a fost servit cu şampanie de o ospătăriţă sexy şi a stat alături de prieteni pe un ponton retras, aproape de ski-jeturi şi de şalupa personală.  De lângă patronul Astrei nu a lipsit nici măcar la plajă mingea de fotbal.

bogdan-ionescu.jpg

bogdan ionescu
Bogdan Ionescu face jogging pe plajă
foto: BLITZ

Bogdan Ionescu, jogging pe plajă

Mai tânăr, dar tot celebru şi provenind dintr-o familie foarte bogată, fostul soţ al Elenei Băsescu nu poate nici el să stea departe de Mamaia. Fie că vine pentru distracţia din cluburi, fie că e împreună cu cei doi copii, Bogdan Ionescu, zis Syda, a făcut „cărare” până la plajele de fiţe din nordul staţiunii Mamaia. În weekend, fotoreporterii Click! l-au surprins într-o ipostază inedită: aceea de sportiv. Bogdan a alergat aproximativ doi kilometri pe plajă, la ora prânzului, la peste 30 de grade, într-un soare ameţitor, semn clar că vrea cu tot dinadinsul să dea jos burtica pe care o considerăm inestetică.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Ion Țiriac, cu o brunetă sexy pe Litoral! Ce apariție șic a avut cel mai bogat român

FOTO EXCLUSIV Milionarul Remus Truică, tătic a patra oară! Ce bine arată soţia lui la plajă!

 

 
 
Loading...