Oana Radu, cunoscută drept Adele de România, a reuşit să slăbească spectaculos. De la 115 kilograme, cât avea în 2011, când a patricipat la "Vocea României", cântăreaţa a ajuns la 62 de kilograme. Cu toate acestea, ea nu renunţă la diete şi vrea să mai scadă în greutate.


Iar pierderea excesivă a kilogramelor începe să lase urme. Oana a fost prezentă la MMA, joi seara, la Sibiu. Într-o rochie albastră, lungă, cu crăpătură pe picior, solista a fost de nerecunoscut. Cu părul pe spate, o mână într-un şold şi un picior la vedere, blonda a făcut senzaţie la Media Music Awards.

Extrem de slabă, Oana şi-a etalat silueta pe covorul din iarbă de la premiile muzicale, mândră nevoie mare că a reuşit să ajungă la o greutate ideală. Însă, dacă nu se opreşte din slăbit, Oana va arăta ca un schelet în curând. 

 • Solista de 20 de ani a slăbit enorm de mult într-un an
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Oana a purtat o rochie lungă, albastră
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Oana e foarte mândră de silueta ei
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Ea şi-a arătat un picior prin crăpătura rochiei
  Foto: Roberto Sălceanu
1/4

Oana a povestit pe larg felul în care a slăbit într-un an de zile peste 50 de kilograme. 

"Am promis ca am sa va povestesc despre felul in care am slabit. Pe data de 25 martie, o sa implinesc 6 luni de cand tin regim. In tot acest timp am reusit sa slabesc 52 de kg. Dieta nu este bazata pe magie , ci pe ambitie si determinare. II multumesc din inima celui mai bun prieten al meu Catalin Meca, pentru ca el m-a ajutat si „m-a impins" de la spate, mi-a aratat ca se poate. Trebuie sa va spun sincer ca m-a inspirat foarte mult dietadukan.ro, si ca alimentatia mea se inspira de acolo. Veti gasi foarte multe retete", a scris ea pe Facebook.

oana_radu_1.jpg

oana radu vocea romaniei
Aşa arăta Oana Radu la sfârşitul anului 2011, când a apărut la "Vocea României"
 
 
Loading...