Horia Brenciu este un artist şi un om de succes. Cariera profesională este în top, iar pe plan personal se poate bucura de o familie numeroasă şi frumoasă. Are patru copii superbi, iar fotoreporterii Click! l-au surprins cu mezinul familiei- Toma, pe care l-a luat de la grădiniţă cu limuzina. Micuţul este o dulceaţă de băiat şi învaţă în Pipera.


Pe scenă, în emisiunea ”Vocea României”, de la PRO TV şi pe la alte evenimente este îmbrăcat sobru. Ne-am obişnuit cu Horia Brenciu (47 de ani) ferchezuit, mereu la costum, cu pantofi eleganţi şi cu freza super aranjată, ca într-un tablou cu idolul său Frank Sinatra. Iată că fotoreporterii Click! au surprins imagini rare cu simpaticul jurat, fix aşa cum îl văd doar cei apropiaţi, când nu se află în lumina reflectoarelor.

Un om simplu, ca toţi ceilalţi, însă plin de viaţă, jovial şi un părinte tare drăgăstos. Ieri, pe străzile aglomerate ale Bucureştiului, îmbrăcat cam primăvăratic, cu o pereche de pantaloni scurţi, bluză şi o şapcă pe cap, tati Brenciu s-a oprit la o grădiniţă din zona Pipera. Nu şi-a schimbat meseria din cântăreţ în educator, ci mergea să îl ia pe micuţul Toma, cel mai mic din cei patru copii ai săi. Brenciu are două fiice vitrege Andreea (26 de ani) şi Maria (17 ani) din relaţiile anterioare ale soţiei sale Alice Dumitrescu, dar şi o fiică biologică pe nume Mina (7 ani), şi pe mezinul Toma (4 ani) pe care l-au adoptat când era doar o mogâldeaţă. Odinioară celebrul artist spunea că şi-a dorit mereu o familie numeroasă şi iată că dorinţa i s-a îndeplinit! Are o soţie pe care o iubeşte mult, şi patru copilaşi cu care se mândreşte. 

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
1/5

Horia Brenciu, un tătic implicat 

Pe lângă faptul că e un cântăreţ talentat, Brenciu este şi un tătic super devotat şi implicat. Acesta a intrat în  grădiniţa situată în Nordul Bucureştiului apoi a ieşit de acolo cu puştiul său. Toma este o dulceaţă de băiat şi ai putea să juri că este fiul său biologic, pentru că are din trăsăturile şi spiritul acestuia. Unde mai pui că îi place să cânte, iar filmuleţe în care îşi exprimă talentul sunt celebre pe Instagramul lui Horia Brenciu şi adună zeci de mii de vizualizări. Cine ştie, poate într-o zi o să-l vedem în ipostaza de concurent la emisiunea jurizată de tatăl său. Artistul nu s-a dus să îşi ia fiul de la grădi cu orice maşină, ci cu un Mercedes S class, de zeci de mii de euro, în care piciul s-a urcat singurel. Cu ghiozdănelul în spate acesta şi-a deschis portiera, apoi s-a aşezat pe banchetă în timp ce tatăl său venea din urmă. După ce s-au ”îmbarcat” flăcăii au plecat spre casă.

 
 
Loading...