Carmen Simionescu (21 de ani), alias Karmen, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plaja din Mamaia Nord, alături de soțul ei, Bogdan Căplescu. Este însărcinată în 36 de săptămâni, mai are o lună și își va ține copilașul în brațe, însă iată că nu a reușit să renunțe de tot la viciul fumatului.


Una dintre cele mai frumoase gravide din showbiz este, fără îndoială, Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune. Fotoreporterii Click! au surprins-o în costum de baie pe liroralul românesc, pe o plajă din Mamaia însă, din păcate, în cadru a apărut și o țigară pe care solista tocmai și-o aprindea. Iată că bruneta nu a reușit să se țină departe de tutun, deși se știe cât de nociv este acest viciu pentru o femeie însărcinată și pentru bebeluşul ei.

g412_carmen-minune-01.jpg

Solista și iubitul ei, Bogdan

Însărcinată în 36 de săptămâni, după cum însăși a anunțat pe Instagram, fiica manelistului Adi Minune (44 de ani) nu a renunţat la ţigări, însă nu se atinge de alcool. Solista este o graviduţă sexy, arată impecabil şi se simte foarte bine. După câteva ore de relaxare pe şezlong, Karmen s-a urcat la volan alături de soțul ei.

carmen-simionescu-fiica-adrian-minune.jpg

carmen simionescu
Karmen, cu țigara aprinsă
foto: Mihai Ionescu

Citește și:

Ce mesaje de despărțire și-au scris Carmen Simionescu și fostul iubit, Bogdan

Ce face bebelușul în burtă când mama fumează în timpul sarcinii FOTO

Loading...