Îndrăgita actriţă de teatru şi film, Oana Pellea, revine în atenţia fanilor din 13 septembrie, în serialul “Triplu sec”, o comedie de situaţii în care are colegi tineri şi haioşi. Noul serial va fi difuzat tot la Pro TV, acolo unde a mai jucat în alte producţii de success, în urmă cu mai bine de 10 ani.


Oana Pellea (56 de ani) va juca din 13 septembrie, de la 20.30, în serialul de comedie “Triplu sec”, de la Pro TV, unde o va interpreta pe diriginta unei clase care aduce la reuniune o cutie de carton, “Cutia cu Visuri”. Aceasta conține bilețelele pe care fiecare elev și-a scris la finalul clasei a 12-a visul, aspirațiile, ce vrea să facă în viață, în carieră. Cu detașare, cu umor, uneori cu un pic de cruzime, diriginta împarte foștii ei elevi în două categorii: vis împlinit și vis ratat.

Oana Pellea revine într-un serial după 10 ani

cupi3.jpg

Oana Pellea serial Pro TV
Oana Pellea, in noul serial de la Pro TV
sursa foto: Pro TV
Destinul sau norocul a făcut ca fix în urmă cu 10 ani, actriţa să joace într-un alt serial de succes, tot la Pro TV, „Cu un pas înainte”, unde o interpreta pe Carmen Caragiu, directoarea Academiei de Arte ale Spectacolului unde studenţi şi profesori deopotrivă aveau parte de experienţe extraordinare. Oana Pellea nu a fost străină nici înainte de astfel de producţii de cursă lungă, căci în 2005 a jucat în telenovela “Păcatele Evei”, în care o interpreta pe Patricia Manafu, unde a jucat cu actori ca Violeta Andrei, Alexandru Papadopol sau Mihai Constantin. Actriţa are succes atât în piesele de teatru în care joacă cât şi în filme, fiind distribuită la un moment dat şi în câteva filme de la Hollywood printre care “Children of Men”, “Fire and Ice: Cronica Dragonilor” sau “The Gambler”.     
 
 
Loading...
Citeste tot despre: