Băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, au făcut pomană de trei ani pentru mama lor, care s-a stins din viață pe 14 martie 2017. Ei au venit vineri special de la Craiova pentru a-i face o comemorare la mormântul de la cimitirul Străulești 2, iar a doua zi au pomenit-o și la biserică, în Craiova. La parastas a fost și ”nașa” Doina Belu, care a făcut sarmale de post și ciorbă de lobodă.


Au trecut trei ani de când cântăreața Ileana Ciuculete ne-a părăsit la numai 64 de ani. Suferea de ciroză hepatică. Băieții artistei din prima căsătorie, Mugurel și Cristian Sfetcu, au venit la București pe 13 martie, de la Craiova, acolo unde locuiesc, pentru a-i face mamei lor o pomenire în Cimitirul Străulești 2, unde artista își doarme somnul de veci.

  • foto: Click.ro
  • foto: Click.ro
  • foto: Click.ro
  • foto: Click.ro
  • foto: Click.ro
  • foto: Click.ro
  • foto: Click.ro
1/7

Ei au rugat preotul să-i citească la mormânt cântăreței, apoi au împărțit câteva pachete pregătite de ei cu migală. La tristul eveniment a fost și Gore, un apropiat de-al Ilenei și de-al lui Cornel Galeș. Acesta din urmă s-a stins pe 30 noiembrie 2019, la 60 de ani, într-un accident în Spania, fiind înmormântat lângă "Zânica" lui, femeia care i-a fost soție timp de 25 de ani. La pomana Ilenei Ciuculete a fost prezentă și doamna Doina Belu, care a preparat sarmale de post și ciorbă de lobodă. Seara, băieții au comemorat-o pe cea care le-a dat viață în cadrul unei emisiuni la Etno TV, iar a doua zi i-au făcut parastas și la o biserică din Craiova.

Citește și:

Exclusiv! De ce și-a ascuns vârsta Ileana Ciuculete. Are legătură cu soțul ei

Ce spunea fostul soţ despre Ileana Ciuculete. Artista a divorţat după 12 ani de mariaj

 

 
 
Loading...