Are 51 de ani și arată mai bine ca în tinerețe! Pe măsură ce trece timpul și înaintează în vârstă, Dana Săvuică parcă înflorește! Arată senzațional în costum de baie și în lenjerie intimă și profită de orice ocazie să se afișeze astfel! Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la plajă, pe litoralul românesc, și trebuie să recunoaștem: Dana Săvuică ar putea poza în Playboy și la 51 de ani!


Dana Săvuică, alături de prietenele foste manechine Dana Androne și Adela David, au încins atmosfera pe plaja Loft, din Mamaia, cu trupurile cu care odinioară făceau furori pe podium sau în reclame.

dana-savuica_2.jpg

Dana Săvuică și-a aplicat în permanență cremă cu factor de protecție
foto: BLITZ / CLICK!

Fetele s-au delectat cu porumb fiert, cumpărat de la un vânzător ambulant, au stat la povești și au avut grijă să-și aplice, frecvent, cremă cu protecție solară. Dana Săvuică a purtat un costum de baie din două piese, cu alb și negru, și oricât de mult am analizat aceste imagini, surprinse de fotoreporterii Click!, nu am reușit să vedem pic de celulită pe trupul vedetei.

dana-savuica_5.jpg

Dana Săvuică a savurat un porumb fiert
foto: BLITZ / CLICK!

Dana Săvuică: "Încerc să elimin stresul, să fiu calmă și relaxată"

Tonusul bun și pielea tonifiată se obțin însă cu ceva sacrificii și cu o disciplină de la care Dana nu se abate. Vedeta a povestit, pentru Click!, care este ritualul ei de frumusețe. "Eu mă ocup de aspectul meu fizic și este o întreținere constantă, indiferent de oră, sezon etc. Aceasta presupune mișcare, plimbări prin parc, plimbări cu bicicleta, sport, înot, dar nu trag de fiare. Am început și exerciții de yoga (pentru începători), plus stretching, alternând cu pedalări pe bicicletă medicinală și făcând în paralel exerciții de hula hoop. Alternez sezonier cu terapii minim invazive gen LPG, împachetări cu alge și alte aparate care slăbesc și tonifiază, ca Velashape. Pentru detoxifiere fac o cură în acest sens, de două ori pe an, dar țin și o cură cu ceai din plante naturale pentru slăbit. Toate acestea se îmbină armonios cu atitudinea pozitivă și multă creativitate, care pune accentul pe pasiunile mele. Încerc să elimin stresul, să fiu calmă și relaxată!”, ne-a mărturisit Dana Săvuică.

dana-savuica_1.jpg

Dana Săvuică, surprinsă de fotoreporterii Click! pe plaja din Mamaia
foto: BLITZ / CLICK!

Dana Săvuică, model Adesgo și prima româncă din Playboy

Dana Săvuică a fost un model apreciat al Casei de modă Venus, fiind astfel una dintre preferatele Zinei Dumitrescu. De altfel, vedeta are niște picioare de invidiat care sunt și acum fără cusur, moștenite de la mama ei. Săvuică a fost unul dintre modelele celebrilor ciorapi Adesgo, între anii 1993 şi 1997, bucurându-se de pe atunci de succes. În noiembrie 1999, revista Playboy îşi făcea debutul în România având-o pe copertă pe Dana Săvuică, la acea vreme una dintre cele mai frumoase manechine ale ţării.

manechine.jpg

Dana Săvuică și prietenele ei manechine au cumpărat porumb de pe plajă
foto: BLITZ / CLICK!

Romanița Iovan arată senzațional la 56 de ani

Și Romaniţa Iovan “a încins” recent Internetul cu fotografiile ei din vacanţă, în care apare mai sumar îmbrăcată decât am văzut-o pe podium, pe vremea când era model. Designerul vestimentar s-a relaxat în Grecia, împreună cu iubitul, avocatul Iulian Gogan, însă ne-a arătat că nici măcar în vacanță nu renunță la bunul obicei de a face sport.

romanita-iovan_1.png

Romanița Iovan, tonus de invidiat la 56 de ani
foto: Instagram

Romanița face plimbări lungi și sare coarda chiar pe plajă. La 56 de ani, Romanița ocupă un loc fruntaș în topul vedetelor de vârsta a doua, care arată senzaţional în costum de baie. “De când mă ştiu nu beau alcool, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi! Eu cred că tinereţea este în suflet, constă în sănătatea spirituală, zâmbete şi bunătate! Nu urăsc pe nimeni chiar dacă unii chiar merită ura mea, iubesc viaţa şi pe cei din jurul meu”, ne-a declarat Romaniţa Iovan.

romanita-iovan_2.png

Romanița sare coarda și în vacanță
foto: Instagram

Citește și:

FOTO Adina Halas, Carmen Brumă și Dana Săvuică, împreună în vacanță. Cele 3 mămici își etalează siluetele în Madeira

Manechinele «Mamei Zina», bune de podium şi acum

 

 
 
Loading...