Concurenţii Hell`s Kitchen au avut parte de o nouă seară neagră în bucătăria restaurantului deschis cu prilejul show-ului.


Cea de-a doua seară de servire în restaurantul Hell`s Kitchen a adus o nouă eliminare în echipa băieţilor. După o nouă seară în care clienţii nu au reuşit să mănânce nimic, Chef Florin Dumitrescu a închis restaurantul şi a comunicat celor două echipe să meargă şi să se întoarcă după discuţii cu câte două nominalizări pentru fiecare echipă. "A fost o nouă seară neagră şi o nouă ratare. Fără discuţii a fost o seară grea", le-a transmis Chef Florin concurenţilor.

clipboard06.jpg

Echipa fetelor
Echipa fetelor a avut de făcut două nominalizări
Foto Antena 1

clipboard08.jpg

radu si constantin
Radu şi Augustin au aşteptat emoţionaţi decizia celor trei Chefi
Foto Antena 1

Echipa roşie formată din fete a făcut două nominalizări. Valentina şi Kinga s-au prezentat în faţa celor trei Chefi pentru decizia finală. Din echipa albastră a băieţilor au fost nominalizaţi Augustin şi Radu. Chiar dacă era singurul dintre cei patru care a lucrat ca bucătar într-un restaurant de patru stele, Radu nu a reuşit în cele patru ore de servire să facă un preparat bun, pe care Chef Florin să-l poată servi clienţilor şi prin urmare a fost cel care a predat jacheta şi a părăsit Hell`s Kitchen.

clipboard09.jpg

radu
Radu a părăsit restaurantul Hell`s Kitchen
Foto Antena 1

 

 
 
Loading...