Surorile Bambi, Raluca (35 ani) și Denisa Tănase (33 ani), care au devenit femei de afaceri și au adus pe piață o gamă largă de cosmetice de lux, stau bine la capitolul plimbări pe timp de pandemie. A recunoscut acest lucru chiar Raluca, pe pagina ei de Instagram, acolo unde spunea că este un paradox că a lăsat frica deoparte, și a călătorit pe timp de criză mai mult decât o făcea înainte!


Deși Anul Nou le-a prins pe surorile Bambi în Dubai, acolo unde Denisa, inițiatoarea afacerii cu parfumuri, a achiziționat deja două apartamente pe plajă, la întoarcerea în țară, Raluca nu a zăbovit prea mult, căci s-a și întors în Emirate. De această dată la brațul părinților săi, pentru că, împreună cu Denisa, i-au făcut un cadou aniversar mamei lor. Astfel, cu ocazia de naștere a mamei sale, Raluca a fost cea care și-a însoțit părinții în Dubai. Și s-a simțit din nou ca în copilărie, după cum a mărturisit public, la finalul sejurului.

  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
  • foto: Facebook
1/7

“Jurnal de final de vacanță cu părinții. Mulți m-au întrebat de ce am mers cu ei. Pentru că au avut nevoie să fiu cu ei, pentru ei. Pentru că deși ne clădim propiul drum în viață, separat de familia în care creștem, măcar din când în când să le mai aducem și astfel de bucurii. Cum a fost? M-am trezit devreme, ca să prindem soarele de dimineață, am respectat orele de masă, am fost certată deseori că nu mănânc tot și…am avut toate hainele călcate”, a postat Raluca pe social media. Atât Denisa Tănase, cât și Raluca, sora ei mai mare, au o relație extrem de apropiată cu părinții lor, Nelu și Vivi Tănase.    

Citește și:

Rămasă fără concerte, Denisa Tănase a avut o idee inedită pentru afacerea cu parfumuri. E prima care face asta în ţară

EXCLUSIV Și-a cumpărat două apartamente în Dubai. Denisa Tănase de la Bambi are succes răsunător în pandemie

 

 
 
Loading...