Nu-şi mai încap în piele de când au devenit părinţi. Pentru Claudia Pătrăşcanu, solista trupei Sexxy, şi Gabi totul este la superlativ, iar botezul băieţelului lor este cel mai aşteptat moment. Cei doi au organizat o petrecere cu mare fast, pe 14 februarie, când îşi vor creştina băieţelul.


De Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) şi Gabi Bădălău (27 de ani) marchează două momente importante: un an de relaţie şi creştinarea băieţelului lor, Gabriel Alexandru. Afaceristul e fericit nevoie mare de când a devenit tătic, aşa că petrecerea de după botez va fi ca pentru un prinţ, cu atât mai mult cu cu cât neamul Bădălău, dar şi colegii din politică ai senatorului giurgiuvean Niculae Bădălău, şi-au anunţat prezenţa.

Gabi Bădălău.jpg

Gabi Bădălău
Gabi Bădălău e topit după juniorul său
Foto Arhivă Personală

 

Unde vor petrece vedetele

Evenimentul va avea loc la Aristocrat Events Hall, locul unde vedete precum Pepe, Cătălin Măruţă, Connect-R sau Marcel Pavel şi-au organizat petrecerile de familie. Salonul Londra va găzdui evenimentul, iar meniul ales este de aproximativ 90 € de persoană, oferta incluzând băuturile dar şi setul de decoraţiuni. Claudia şi Gabi şi-au făcut propriul meniu, combinat cu recomandările bucătarilor şefi ai localului, aşa că invitaţii se vor răsfăţa cu multe delicatese culinare. Nu mai puţin de 500 de milioane de lei vechi va costa întreaga paranghelie, însă are balta peşte.

localul botez.jpg

localul botez
Aşa arată localul în care va avea loc botezul
Foto: Click!

 

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu i-au rupt turta fetiţei

Eveniment mare în familia Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu. Cântăreaţa şi designerul Casei Regale au serbat primul an de viaţă al micuţei lor, Elena Carolina, duminică seară. Aşa cum prevede tradiţia, micuţa a avut ocazia să aleagă de pe o taviţă obiecte care i-ar prevesti destinul şi cariera, aşa că bunicii, naşii, rudele, dar şi prietenii apropiaţi familiei au fost extrem de curioşi. Elena a pus mâna pe microfon, pe cheile maşinii, dar şi pe metrul de croitorie, aşa că fetiţa îşi va moşteni ambii părinți: “Suntem încântaţi că a pus mâna pe câte ceva de la fiecare dintre noi. Chiar dacă ne va urma sau nu, noi o vom sprijini în orice va alege să facă mai târziu”, a declarat Alina Sorescu. Sărbătorita a primit cadouri preţioase: din partea naşilor o taviţă personalizată, o brăţară de argint, haine, jucării și un delicios tort cu fistic şi cu vișine.

 

alexandru ciucu.jpg

alexandru ciucu
Elena a ales de pe tăviță metrul de croitorie, microfonul și cheile mașinii

Alina Sorescu.jpg

Alina Sorescu
Fetiţa Alinei Sorescu a primit un tort superb la petrecere

 

 
 
Loading...