Emoții uriașe!. Simona Gherghe și-a botezat sâmbătă băiețelul în vârstă de opt luni. Micuțul Vlad Ioan a primit taina Sfântului Botez la aceeași biserică din Corbeanca, unde a fost creștinată și sora lui mai mare, Ana Georgia. Iată cât de frumos este feciorul fostei vedete de la Antena 1!


Îmbrăcați super elegant și cu chipurile încărcate de emoții, Simona Gherghe și soțul ei au pășit spre biserica din Corbeanca, alături de copilașii lor: Ana Georgia în vârstă de 3 anișori și Vlad Ioan, de doar 8 luni, care urma să fie botezat. Nașul băiețulul este un prieten apropiat al familiei, care a fost susținut îndeaproape și de nașii Anei, Ionela Năstase și Vlad Petreanu.

simona-gherghe-si-a-botezat-baietelul-1.jpg

simona gherghe si fiul ei, vlad ioan
Simona Gheorghe și băiețelul ei, Vlad Ioan. Micuțul are chip angelic
foto: arhiva personală

Simona Gherghe și-a botezat băiețelul. Cine a cântat la petrecere

Evenimentul a fost unul cât se poate de discret, la care au participat doar familia și prietenii cei mai apropiați, printre care Daniel Buzdugan, Mirela Vaida, care le-a și cântat invitaților, și Gabriela Firea, alături de Florentin Pandele.

simona-gherghe-botez-1.jpg

simona gherghe si razvan sandulescu, alaturi de cei doi copii
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au doi copii adorabili
foto: Instagram

Celebra mămică Simona Gherghe a postat pe rețelele sociale câteva fotografii de la petrecerea de botez, astfel că fanii săi au putut vedea pentru prima dată chipul fiului ei. Micuțul Vlad Ioan este cuminte, blond și are cei mai frumoși ochi albaștri! Imaginea a primit nenumărate aprecieri și cele mai frumoase mesaje din partea fanilor. Simona Gherghe a fost și ea în centrul atenției în ziua în care și-a botezat băiețelul, purtând o rochie lungă, afișând o eleganță rafinată.

Citește și:

EXCLUSIV Bombă în televiziune! Simona Gherghe nu mai vrea să se întoarcă la «Acces Direct»

Simona Gherghe, despre plecarea de la «Acces Direct»: «Emoțional, m-a consumat foarte tare»

 

Loading...