Cine să fie, oare, personajul care a adus zâmbete pe buzele tuturor, la gala “Venetian Ball”? Una dintre cele mai speciale apariţii la gala organizată miercuri de revistă OK! a fost cea a actorului Codruţ Kegheş, unul dintre “cusurgii”.


A fost, cu siguranţă, cea mai amuzantă prezenţă la petrecere! Miercuri seară, în cadrul evenimentului organizat de revista OK!, au fost cele mai cunoscute personalităţi din lumea muzicală, modă, dar şi din televiziunea românească.

Printre acestea s-au numărat şi “cusurgiii” de la Prima TV. Codruţ Kegheş a făcut senzaţie cu apariţia lui. Acesta a prferat să se îmbrace în... femeie. Pantofi de damă, poşetă, cercei, şal viu colorat şi o mască veneţiană – acestea au fost opţiunile lui Codruţ pentru petrecerea de miercuri seara.

La rândul său, Mihai Găinuşă s-a prezentat cum îi stă mai bine: cu microfonul la purtător, întreţinând atmosfera în cel mai plăcut mod.

dc_0668.jpg

Mihai Gainusa tinuta sobra
Mihai Găinuşă a preferat o ţinută sobră pentru acest eveniment
Foto: Roberto Sălceanu

Oana Ioniţă a fost şi ea prezentă la evenimentul de miercuri seara, alătrui de soţul ei, Florin Budnaru. Acesta a îmbrăcat o rochiţă albastră, care i-a scos în evidenţă forma de invidiat.

dc_0719.jpg

Oana Ionita Gala venetian ball
Oana Ioniţă şi soţul ei, la gala “Venetian Ball”
Foto: Roberto Sălceanu
Loading...