Sărbătorile de iarnă sunt un prilej foarte bun pentru ca artiștii români să revină de peste hotare și să susțină concerte de colinde.


Printre ei se numără și Narcisa Suciu, care și-a lăsat fiica și soțul în Finlanda și a venit în România pentru a fi prezentă la o serie de evenimente. Pe data de 19 decembrie, ea va susține un concert la Ploiești, iar pe 21 decembrie va cânta la Târgul din Piața Universității, din București.

Narcisa Suciu și fiica sa, Daria, s-au mutat în Finlanda  în 2010, când artista s-a căsătorit cu finlandezul Veikko Miettinen, istoric cu specializare în etnologie şi folclor. Cântăreața i-a mărturisit bunei sale prietene, Teo Trandafir, că exista posibilitatea de a reveni în țară, atâta timp cât soțul ei are unde să joace golf.

“L-am întrebat dacă va vrea vreodată să ne mutăm la Baia Mare și mi-a spus că atâta timp cât există un teren de golf prin apropiere nu exclude idea. Tocmai bine, căci recent s-a construit unul la Cluj”, a declarat ea.

Narcisa Suciu Finlanda emigrare

După ce a pus cariera muzicală pe planul doi, Narcisa Suciu  s-a apucat de croșetat și de grădinărit. Însă artista are alte planuri de viitor.

“Mi-ar plăcea să mă fac terapeut. Sau ceva legat de turism pentru că oamenii ăia nu prea știu cum arată România. Frati-miu are agenție de turism și face o treabă foarte bună”, a mai spus ea.

Narcisa Suciu și-a lansat pe 11 decembrie ultimul ei single, "O parte din tine".

 
 
Loading...