Sunt tinere, frumoase și au făcut valuri, valuri în cel mai exotic loc care a fost luat cu asalt de turiști, iarna aceasta. Este vorba despre Maldive. "Prințesa Machiajului", Ema Uta, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău și știrista de la jurnalul de dimineață al Antenei 1 au ales aceeași destinație.


Originară din Vâlcea, Ema Uta are niște trăsături speciale, exotice, așa că s-a integrat perfect în peisajul din Maldive. Make-up artistul, care se ocupă de imaginea mai multor vedete autohtone, s-a fotografiat în ținute sexy, iar postările sale au adunat zeci de mii de aprecieri.

 • Ema Uta, în Maldive
  foto: instagram
 • Ema Uta
  foto: instagram
 • Iuliana Pepene
  foto: instagram
 • Vlăduța Lupău și soțul ei
  foto: instagram
 • Vlăduța Lupău, apariție senzuală în Maldive
  foto: instagram
 • Vlăduța Lupău
  foto: instagram
1/6

De curând, Vlăduța Lupău s-a întors din același loc feeric. Solista s-a bucurat de peisaj alături de soțul ei, fotbalistul Adi Rus. Și ea și-a etalat trupul în ținute decoltate, astfel încât fanii au putut admira ce nu se vede prin costumul popular.

Duminică seara a zburat spre insula celebră și Iuliana Pepene, alături de iubitul ei, chef Dragoș Bercea. Prezentatoarea și-a încântat fanii cu imagini de pe plajă. Dincolo de imaginea și costumele sobre de la pupitru, Iuliana a oferit și o altă față a ei, cea de femeie fatală! 

Citește și:

Loredana Groza și serialul senzual din Maldive, episodul 4: colanții scandalos de mulați

FOTO Vacanțe exotice în pandemie. Loredana Groza a șocat cu sutienul invizibil în Maldive, Oana Roman se bronzează în Egipt

 
 
Loading...