În 14 iulie, se împlinesc șapte ani de când Mădălina Manole a decis să încheie socotelile cu viața. Artista mult iubită de public s-a sinucis chiar de ziua ei de naștere și a lăsat în urma ei părinți devastați și un frate îndurerat. Mama vedetei s-a și stins la începutul lunii martie a acestui an cu marea durerea că și-a pierdut fiica.


„Fata cu părul de foc” ar fi împlinit vara aceasta 50 de ani, dar tatăl ei trebuie să se ocupe de parastasul de șapte ani, dar și de cele lumești pentru mama solistei. Marian Manole, fratele Mădălinei, a scos la iveală câteva fragmente din jurnalul vedetei, în care aceasta și-a povestit dragul de scenă, dar și tristețile.

Ca în viața oricărui artist care se dedică trup și suflet carierei și publicului, și Mădălina Manole își găsea refugiul în aplauzele, florile și îmbrățișările celor care fredonau alături de ea în concerte. Grijile, durerea, întristarea și dorul de familie dispăreau atunci când urca pe scenă.

frate_madalina_manole.jpg

frate madalina manole
Fratele Mădălinei Manole
Foto: arhivă Click!

 

„Îmi aduc aminte că eram plecată cel puţin 20 de zile din 30, cât are o lună! Tot timpul făceam şi desfăceam valizele, îmi era tare dor de patul de acasă, dar sălile arhipline şi zecile de buchete de flori pe care le primeam, bucuria de pe chipurile oamenilor atunci când mă vedeau în carne şi oase pe străzile din oraşul lor, păpuşile pe care mi le aduceau copiii la fiecare spectacol, autografele şi scrisorile primite de la fani, melodiile cântate de ei vers cu vers, toate astea m-au făcut să uit de lucrurile mai puţin plăcute din viaţa mea de artist, dorul de cei dragi de acasă, articolele din presa de scandal, renunţările, sacrificiile, dieta normală a unui artist…”, erau gândurile Mădălinei Manole, conform mesajului scris pe Facebook de fratele ei. 

Loading...