Carmen Simionescu (17 ani) a fost prima care a ales să vorbească despre despărţirea de Franco (19 ani).


Tumultoasa relaţie dintre cei doi tineri s-a încheiat. După o întreagă telenovelă în care cei doi iubiţi au fugit de acasă şi şi-au ţinut pe drumuri familiile timp de câteva zile, Carmen se pare că a ajuns la vorbele tatălui ei şi a decis să se despartă de tânărul pentru care era dispusă să renunţe la tot.

Vizibil afectat de afirmaţiile fostei iubite, Franco s-a decis să rupă tăcerea şi să vorbească despre motivele care au dus la ruptura dintre el şi Carmen. Deşi până acum a fugit de presă, fostul ''ginere'' al manelistului a vorbit pentru prima oară de la despărţirea care s-a produs începând cu data de 1 noiembrie. Într-un interviu acordat pentru o emisiune televizată, tânărul a detaliat pas cu pas ce s-a întâmplat între cei doi.

''Carmen a ieşit şi a vorbit. În presă am fost făcut proxenet. Par proxenet? Nu mă uitam la ce se spunea despre mine la tv. Ea a fost cea care a încheiat relaţia. Am hotărât amândoi să stea două săptămâni la mama ei ca să mă uite. Eu credeam că o să se întoarcă. Nu am mai vorbit de câteva zile. Carmen nu s-a schimbat cât timp am fost împreună. Vorbeam foarte rar. Am lăsat-o să văd cât de mult mă iubeşte. Ea are o şcoală de terminat, o carieră de dus în spate. Nu era ca o soţie în casă. Eu îi făceam de mâncare. Ea ştie mai bine'', a mărturisit fostul iubit al fiicei lui Minune pentru emisiunea ''Wowbiz'', de la Kanal D.

''Am învăţat-o pe Carmen să iubească. Nu ai cum să uiţi o persoană, mai ales că ai stat cu ea şase luni, zi de zi. Mi-e greu să suport ce s+a întâmplat după şase luni de relaţie. Aşa a vrut Dumnezeu. Tatăl ei ne-a acceptat pe amândoi. Atunci ne-am bucurat foarte mult. Eu am încurajat-o pe Carmen să continue studiile. O trezeam dimineaţa să meargă la şcoală', a mai adăugat tânărul.

Franco a mai mărturisit deasemenea că încă o mai iubeşte pe aceasta şi încă mai speră să se împace cu ea: "A fost ziua mea pe 24 noiembrie. Sunt o persoană orgolioasă şi ea nu a fost lângă mine. Este foarte greu. Am vorbit cu ea, mi-a spus că nu mai poate să se întoarcă. Am ajutat-o sa îşi facă bagajul. Nu credeam că se va termina aşa. Doi ani de zile am luptat pentru relaţia asta. Îmi pare rau. Regret ce s-a întamplat. Sunt un om bun si vreau să o ajut sa mă uite. Atunci când Carmen a fugit cu mine, mi-a fost frică un pic de el. Adi m-a tratat ok, îmi zicea "băiatul meu''. O mai iubesc pe Carmen'', a încheiat acesta.

 

 
 
Loading...