Vasile Trăistariu, fratele lui Mihai Trăistariu, este pe cale să-şi schimbe viaţa. Bărbatul, care trăieşte din pictură şi este foarte religios, are o relaţie şi s-a îndrăgostit.


De-a lungul timpului, Mihai Trăistariu şi-a tot exprimat public nemulţumirea faţă de fratele lui, care, la aproape 40 de ani, trăieşte doar din ajutorul lui şi al familiei. Deşi picta toată ziua tablouri care ar fi putut fi vândute pe sume frumuşele, Vasile nu a fost niciodată interesat bani, motiv pentru care a ajuns să nu câştige niciun ban.

La insistenţele fratelui său artist, bărbatul a început să se ocupe mai mult de el şi de administrarea apartamentului în care locuieşte ba, mai mult, are şi o relaţie cu o femeie.

Vasile recunoaşte că s-a îndrăgostit de o "doamnă" cu care are o relaţie de puţin timp.

"Eu am avut o perioadă când eram încărcat cu anumite energii negative, dar acum am căpătat aşa... o putere. Femeia de care m-am îndrăgostit m-a pus pe roate. Ne iubim, dar deocamdată nu locuim împreună. Suntem la început. Nu pot să spun acum nimic de ea, nu vreau să vorbesc despre asta. Pot să spun doar că este profesoară", a declarat bărbatul în emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

 

 
 
Loading...