După ce, ieri, a apărut o informaţie portrivit căreia tatăl Mădălinei Manole a paralizat, fratele regretatei artistei s-a decis să vorbească despre starea de sănătate a acestuia.


Marian Manole recunoaşte că tatăl lui a făcut un accident vascular cerebral ischemic, dar neagă faptul că ar fi paralizat. Bătrânul se simte relativ bine şi se poate mişca.

"Tata a suferit acest accident vascular cerebral imediat după 14 iulie, când a fost la cimitir şi a intrat în direct la România TV. Probabil că l-a enervat şi un jurnalist într-o emisiune cu atitudinea lui. Poate şi de la căldură, o fi şi diabetul. S-au strâns mai multe... L-am scos de aproape două săptămâni din spital şi acum se recuperează acasă. Eu, soţia şi mama îl ajutăm cât putem", a declarat Marian Manole pentru ziarul Ring.

"Tata nu e paralizat, Doamne fereşte! Are o semipareză pe partea stângă. De-abia se mişcă uşor-uşor. Îl scot cu nevastă-mea seara. Tata nu mai e omul care a fost. Aş vrea să le transmit jurnaliştilor să încerce să-l menajeze. Are nevoie de foarte multă linişte. Încă o dată vă spun, tata nu e paralizat. Se scoală din pat, se duce la WC, dar are o moleşeală în membre. E foarte slăbit. (...) E pe tratament. A stat opt-nouă zile în spital, la Neurologie, dar îi trebuie asistenţă medicală la domiciliu. Trebuie o recuperare de lungă durată. Orice emoţie poate să-i fie fatală", a încheiat acesta.

 

Loading...