Este doliu în familia Mirei! Fratele vitreg al cântăteţei a murit într-un accident rutier care a avut loc în Gorj în noaptea de sâmbătă spre duminică. Anul trecut, cântăreaţa a fost chiar ea la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un teribil incident în trafic pe Valea Oltului. Mii de mesaje de consoleanţe au început să curgă pe conturile de socializare ale tinerei artistei, care a confirmat informaţia şi şi-a schimbat fotografia de profil cu o imagine cu o lumânare aprinsă.


Parcă a fost lovită de un blestem familia Mirei! Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Drăguţeşti este fratele vitreg al artistei. Robert avea doar 22 de ani. El se afla pe scaunul din dreapta , iar la volan se afla un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani. Potrivit igj.ro, conducătorul auto a fost transportat la spital în stare gravă.

robert.jpeg

robert frate vitreg mira accident rutier deces
Robert avea 22 de ani
foto: igj.ro

Două echipaje pentru descarcerare şi un echipaj SMURD au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au găsit două persoane încarcerate: doi tineri de 21 şi 22 de ani. Salvatorii au făcut tot posibilul să-i salveze dintre fiarele contorsionate. Din păcate, pentru tânărul de 22 de ani nu s-a mai putut face nimic.

pompieri.jpeg

descarcerare accident rutier
Două echipaje de la descarcerare au încercat să scoată victimele din maşină
foto: igj.ro

Anul trecut în toamnă, chiar Mira le-a dat emoţii mari celor din familie. Artista  a fost implicată într-un accident rutier, alături de colegii din trupa DJ Project. Gino Manzotti, DJ Maxx și noua lor colegă de trupă, Mira, au ajuns de urgență la spital după ce au fost răniți într-un accident care a avut loc pe Valea Oltului.

mira.jpg

mira accident
Aşa arăta artista la scurt timp după accidentul din toamnă
Foto: arhivă personală

Mira a avut cioburi în faţă şi şi-a revenit cu greu după accident. 

 
 
Loading...