George Piştereanu, care interpretează un personaj dur în serialul “Vlad”, difuzat de Pro TV, nu este doar un actor talentat. În poveste, Tibor face echilibristică între două tabere: el e mâna dreaptă a lui Leo şi, totodată, omul de încredere al lui Adrian, alias Vlad. În viaţa reală, George e un tip şarmant, care are o legătură specială cu Franco, fratele său mai mic.


A devenit faimos după rolurile remarcabile din peliculele “Eu când vreau să fluier, fluier” şi “Loverboy”. George Piştereanu (29 de ani) este îndrăgit de fanii serialului “Vlad”, în care interpretează rolul lui Tibor, personaj întunecat, eliberat din închisoare.

14_2-pistereanu2-2col.jpg

Alături de Franco, care nu ratează nici un spectacol la teatru
Foto: Arhivă personală

 

Dincolo de actorie, George e un tip sensibil şi cumsecade, îndrăgostit de motoare. El are o relaţie specială cu fratele său, Franco (24 de ani), cimentată de anii în care părinţii le-au fost departe. “Fratele meu mai mic a cochetat o vreme cu dansurile şi era foarte bun, dar la un moment dat a renunţat”, s-a confesat George pentru click.ro. “Ne înţelegem bine, avem o relaţie de prietenie, ne sprijinim unul pe celălalt. Am crescut fără părinţi aici, întrucât au fost plecaţi o perioadă mai mare de timp din ţară. Prin urmare, am locuit cu bunicii şi ne-am des-curcat singuri. Eu eram baza morală şi sentimentală, iar baza materială erau părinţii”, povesteşte actorul.

Au jucat împreună în «Loverboy»

“Avem şi pasiuni comune: motoarele, schiem şi facem snowboarding. Ce îmi place mie îi place şi lui”, zâmbeşte artistul. “Şi pe Franco l-a atras actoria. De altfel, a jucat în filmul «Lover Boy», unde are o secvenţă în care apare pe motor. E un rol mic, el apare la începutul filmului, când îi repar motocicleta unui tip.

 

Trebuia să apară în mai multe cadre, dar s-au tăiat la montaj. Pe el l-au atras afacerile, chiar are şi o firmă. Vine întotdeauna la Teatrul Naţional sau la Teatrul de Comedie, la fiecare spectacol al meu, e prezent la toate premierele. E şi fan al serialului «Vlad» şi ne-a apreciat munca, fiindcă ştie cât efort se depune la un astfel de proiect. Eu, unul, nu sunt mulţumit niciodată de cum îmi ies rolurile, mereu aş schimba la unele cadre, dar el susţine că mă descurc excelent”, adaugă fratele cel mare.

«Voi pleca prin ţară cu motorul»

George i-a insuflat şi lui Franco dragostea pentru motociclete. Ocupat cu filmările pentru sezonul al doilea al serialului difuzat de Pro TV, George nu se desparte de motor. “Când o să am câteva zile de vacanţă, voi pleca prin ţară cu motorul. Este o pasiune veche. Şi verii mei se dau în vânt după motoare. Eu circul prudent, viteza îmi plăcea la 20 de ani. Motorul mă relaxează foarte mult şi merg de plăcere”, încheie artistul.

Elvira Deatcu, alături de Bebe Cotimanis după 13 ani

14_3-cotimanis-2col.jpg

În “Lacrimi de iubire”, Elvira o interpreta pe amanta personajului jucat de Bebe

 

Personaj nou în sezonul următor al serialului “Vlad”! Cunoscuta actriţă Elvira Deatcu va juca rolul Deliei, partenera lui Cezar, interlop de modă veche, interpretat de Bebe Cotimanis. Frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată şi foarte puternică, Delia ştie să folosească o armă când trebuie şi nu se sfieşte să o facă dacă îi ameninţă cineva familia. Manierată şi educată, ea cântă la pian şi e, de fapt, personajul care l-a ajutat pe Vlad în momentul în care a părăsit închisoarea şi a reuşit să-şi schimbe identitatea.
Delia reapare în viaţa lui şi de data aceasta ea are nevoie de el, pentru a-şi proteja fiica. În cel de-al doilea sezon, răzbunarea va fi prezentă pe mai multe planuri, iar Delia va juca un rol-cheie în poveste. Elvira Deatcu e actriţă a Teatrului Odeon din 1995, dar a fost distribuită în seriale şi filme ca „Pariu cu viaţa”, „Iubire şi onoare”, „Lacrimi de iubire”, „Jocul de-a vacanţa” sau “Ana, mon amour”. De remarcat că, după 13 ani de la „Lacrimi de iubire”, joacă din nou alături de Bebe Cotimanis.   

 

 
 
Loading...