Februarie este luna iubirii, iar pe 24 februarie iubim româneşte. Dragobetele este considerat zeu al iubirii, tranformat în protector al tinerilor îndrăgostiți. Am provocat vedetele TVR să zapeze printre amintiri şi să ne povestească o întâmplare romantică.


Soţii Iulia Zgripcea și Andrei Bărbulescu, de la TVR 2, sunt colegi de platou şi proaspăt părinţi. Cei doi au o poveste frumoasă de dragoste. „Romantismul are o mulţime de forme şi manisfestări. În relația noastră, a mea şi a lui Andrei, au fost multe momente romantice cu flori, declaraţii şi cine romantice, dar de departe cel mai emoţionant a fost cel în care Andrei mi-a cântat prima oară la chitară. În vremurile acestea, în care toţi alergăm dintr-un loc în altul, ne grăbim şi uităm să ne mai admirăm, nu avem timp să vorbim şi să ne ascultăm, o seară în care iubitul îţi cântă un cântec de dragoste la chitară poate fi clopoţelul acela care te anunţă că el este alesul. Şi aşa a fost!”, a povestit Iulia Zgripcea

iulia_zgripcea_si_andrei_barbulescu.jpg

iulia zgripcea andrei barbulescu
Iulia Zgripcea şi soţul ei, Andrei Bărbulescu, la petrecerea OK! Golden Night
foto: Sever Gheorghe

Teodora Antonescu, frumoasa prezentatoare a Telejurnalului de la ora 12.00, de la TVR 2, trăieşte o poveste de dragoste cu Marius Saizu. De curând, iubitul ei i-a pregătit o surpriză.

teodora_antonescu_buna.jpg

teodora antonescu
Teodora Antonescu prezintă Telejurnalul de la ora 12.00, de la TVR 2
foto: TVR

„Îmi este greu să povestesc despre o singură întâmplare romantică pe care am trăit-o, au fost câteva de-a lungul timpului. Pentru că îmi place să călătoresc, pot să va spun despre o surpriză pe care iubitul meu mi-a pregătit-o în urmă cu ceva timp. Într-o dimineață de primăvară ne-am trezit, am luat micul dejun și, la un moment dat, iubitul îmi spune: «Fă-ți bagajul, nu îți lua multe haine, plecăm pentru câteva zile!»”. Fără niciun alt detaliu. Ca să înțelegeți... înainte de a pleca într-o vacanță, oricât ar fi ea de scurtă, trebuie să știu multe detalii. Cum e vremea, ce vreau să vizitez, ce haine îmi iau etc. Foarte greu mi-a fost în momentul în care am realizat că nu știu unde merg. Dar am zis «hai, că nu poate fi departe».... Ne-am urcat în mașină şi am ajuns la aeroport.  Surpriză! Aveam și bilete... pentru că mi-a luat buletinul și eu nu mi-am dat seama. Cu inima cât un purice, am ajuns în față panoului cu plecări. M-a întrebat dacă ghicesc. Nu am ghicit nici măcar la a treia încercare. Într-un final, am aflat că mergem în Sicilia, unde nu mai fusesem, dar îmi doream să merg. Pentru mine, a fost un moment romantic, dar plin de suspans”, a povestit Teodora Antonescu.

teodora-antonescu-marius-saizu.jpg

teodora antonescu si marius saizu
Teodora antonescu și Marius Saizu
foto: arhivă personală
 
 
Loading...