Marina Florea (56 de ani), Viorela Filip (67 de ani) şi MarinaVoica (82 de ani), solistele care în anii comunismului erau nelipsite de pe afişele spectacolelor, au revenit în atenţia fanilor cu câteva surprize. Ele arată însă impecabil şi acum, ba, mai mult, Marina Voica poartă rochiţele din anii tinereţii, căci are o talie de viespe.


Vă mai amintiţi de Marina Florea, solista cu chip de păpuşă, interpreta emoţionantelor piese ”Marea iubire, marea” şi ”Tu eşti destinul meu”? Artista a revenit joi pe plan muzical, cu un nou album, lansat de  Eurostar, casa de discuri care a readus în centrul atenţiei şi alţi artişti din ”Epoca de Aur”.

 

Octavian Ursulescu a fost gazda lansării materialului discografic “Stele Perechi”, pe care se regăsesc cele mai frumoase melodii din repertoriul artistei. Deşi anii au trecut, Marina are şi acum un trup de invidiat, păstrându-şi, în acelaşi timp, şi candoarea. Dar şi Viorela Filip, una dintre cele mai frumoase cântăreţe, şi-a lansat, tot joi seară, un album, “Dragostea nu ia vacanţă”, vedeta oferind şi o sesiune de autografe fanilor veniţi în număr mare la Magazinul Muzica. Viorela Filip a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu regretatul compozitor Dumitru Lupu, timp de 16 ani, iar de 26 de ani este căsătorită cu profesorul de muzică Cristian Bârlădeanu.

 

Cât o priveşte pe Marina Voica (82 de ani), aceasta a trăit o viaţă de roman, poveştile sale fiind adunate de celebrul prezentator Octavian Ursulescu în volumul ”Marina Voica, drum spre legendă”, a cărui lansare a avut loc pe 1 octombrie la Cercul Militar Bucureşti. Artista s-a întors în trecut şi a povestit despre neajunsurile copilăriei, despre familia din Rusia, dar şi despre marile iubiri. Frumoasa solistă s-a născut în fosta URSS, în Ivanovo, într-o familie de intelectuali.

 

Îşi aminteşte, cu tristeţe, de anii în care a răbdat de foame, din cauza sărăciei: ”Tata a găsit la o moară un sac cu făină prost măcinată, plină de nisip, din care mama s-a grăbit să ne facă, bucuroasă, o plăcintă. Apoi era să izbucnească în plâns, văzând cum ne scârţâie nisipul între dinţi. Până la urmă a aruncat tot sacul şi a început să doneze sânge pentru front. Donatorii primeau în schimb mâncare: câteva feliuţe de salam, o bucată de pâine şi un pahar cu îngheţată, adică o nimica toată”.

Cu acest prilej, fanii ei vor mai afla că Marina a fost la un pas de moarte, când era de-o şchioapă: ”Eu şi Şurik, fratele meu, ne-am luat ceştile cu chefir, ne-am aşezat la masă cu nasul în cărţi şi, distraţi cum eram, am dat buzna în zahăr. Mama a fost prima care a observat, pentru că, intrând în sufragerie şi simţind mirosul puternic, ne-a surprins exact în momentul când puneam pofticioşi, naftalină în chefir! Disperată, a zis că dacă tot mor copiii, vrea să moară şi ea. Aşa că ne-a luat cănile şi a băut tot ce mai rămăsese în ele. Fireşte, tata a chemat urgent Salvarea, ne-a dus pe toţi trei la spital, unde ni s-a administrat o spălătură stomacală pe care n-am s-o uit toată viaţa”. Artista are şi acum 50 de kilograme, greutate pe care şi-o păstrează încă din anii de liceu. Însă, această performanţă cere sacrificii, aşa că e atentă la alimentaţie şi face şi câte 100 de flotări, zilnic.

Și Marian Nistor revine pe piața muzicală

6-44.jpg

Marian cântă și cu soția lui, Dorina

 

Celebrul solist al trupei Savoy, Marian Nistor, a muncit pe rupte pentru lansarea celor două noi CD-uri, “Best of 7” și “Best of 8”, care vor putea fi achiziționate din magazinele de specialitate, începând cu  26 noiembrie.  Artistul, în vârstă de 75 de ani, care a făcut istorie, în perioada ’70-’80, cu melodiile ”Fă-mă, Doamne, o lacrimă” sau ”Adio, pică frunza”, continuă și acum cariera concertistică,  având agenda de lucru plină, alături de soția sa, Dorina Paraschiv Nistor.

 

 

 
 
Loading...