A cucerit cu vocea și frumusețea lui adolescentele din Australia, Liban, Turcia și Țările Arabe, dar a hotărât să se mute în România, unde și-a propus să ajungă și aici în topurile muzicale. Omar Dean, finalist „X-Factor Australia” și „Vocea Libanului”, are 24 de ani și spune că s-a hotărât, după ce a locuit în mai multe țări departe de cea natală, că România i se potrivește cel mai bine în această etapă a vieții lui.


“M-am mutat în România de doar câteva săptămâni, la unchiul meu, care locuiește aici de mai bine de 27 de ani. M-am simțit acasă din prima zi, poate și pentru că am avut șansa să întâlnesc doar oameni care m-au considerat parte din familia lor de la prima vedere. Am venit în România cu gânduri bune, să mă bucur de artă și de muzica de aici, pe care o urmăresc de ani buni. Evident, Australia și Liban rămân casele mele, locurile mele de suflet și voi merge acolo de mai multe ori pe an. De asemenea, voi locui o perioadă în L.A, unde am treabă în mai multe studiouri cu care colaborez deja”, ne-a declarat Omar Dean.

Omar are 24 de ani, s-a născut în Australia, în Melbourne, în același oraș din care vine și solista Xonia. În 2013 a participat la “X-Factor” Australia, numărându-se printre finaliști. El l-a avut ca antrenor pe Ronan Keating, cunoscutul cântăreț din trupa BoyZone, însă spune că s-a înțeles foarte bine și cu ceilalți 3 (Danii Minogue, RedFoo de la Lmfao și Natalie Bassingthwaighte). La 2 ani după experiența avută la „X-Factor”, Omar Dean a hotărât să meargă în Liban, acolo unde s-au născut părinții lui și unde stă o mare parte din familia lui, și să participe la „Vocea Libanului”, ajungând și acolo în finală, avându-l ca antrenor pe unul dintre cei mai cunoscuți artiști libanezi, Assi El Helani.

În România s-a apucat deja să lucreze la câteva piese, în studiourile Luft Records, cu care își dorește să cucerească țările balcanice și nu numai. “Am foarte mulți fani din Turcia, Bulgaria, Albania și alte țări vecine României și m-am gândit că ar fi frumos să fac o piesă pe care să le-o dedic lor, precum și prietenilor mei din întreaga lume. Piesă în care, împreună cu Alexandru Luft, vom pune și accente din Liban sau Australia. Va fi o piesă făcută din suflet pentru toate sufletele care mă susțin de atâția ani”, a precizat Omar.

 
 
Loading...